Elolvasnátok egy történetet ami így kezdődik?
Figyelt kérdés
Engelmayer Emma vagyok. Egy 18 éves, teljesen átlagos lány, sőt! Néha egy jelentéktelen senki... A családommal éltem Miskolcon egészen egy szerdai napig(egészen pontosan 2012.június 24.-ig) Sosem voltam az a fajta ember aki szeret a középpontban lenni,ellentétben a testvéremmel Leilával.Ő egy igazi plázacica annak ellenére,hogy még csak 13 éves.Egyáltalán nem hasonlítunk egymásra.Nálunk nem érvényes, hogy a 'tesók nem mindig vannak jóban , de legbelül szeretik egymást'. Ez baromság, mi utáljuk egymást. Ezt már elég sokszor a fejemhez vágta.. igen, ilyen unalmasan éltem volna le további életemet ha anya és apa nem dönt úgy,hogy kiköltözünk New York-ba. Az elején óriási hülyeségnek gondoltam.. New Yorkba? Szerencsére kitűnő angolos voltam,ezért a kommunikáció nem jelent gondot SZÁMOMRA. Na de Leila?2012. nov. 18. 02:24
11/13 anonim válasza:
Válasz elolvasnám mert jó.:)
Kérdés:olvastad a szent johanna gimit?kérlek válaszolj mert van egy tippem de ha elmondod hogy olvastad-e akkor elmondom a tippet is és nem csak össze vissza zagyválok.:D
12/13 anonim válasza:
Maga a történet tényleg eléggé sablonos, szerintem erőltesd meg a fantáziádat és légy egy kicsit kreatívabb ;)
Amúgy szerintem jobb lenne, ha nem úgy kezdenél bele, hogy xy vagyok, x éves és ilyen meg olyan vagyok, ezeket a későbbiekben i kifejthetnéd, sokkal érdekesebb lenne, ha valami jelenettel indítanál, nem pedig egy ilyen kis összefoglalóval :)
13/13 A kérdező kommentje:
Igen olvastam az szjg-t :)
2012. dec. 30. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!