Mit csinaljak? Tanacsokat szeretnek.
Van egy srac akivel mar egy ideje szemezgetunk,mosolygunk egymayra.a problema h annyira nem tudok nemetul.o nemet.egyik nap leszolitott es elmondtam neki mi a szitu.szexet szeretne.lehet csak azert mondta a sexet mert nem tudok nemetul??ezt azert megertettem:).mit tennetek a helyemben??baratom nincs nem is akarok.
25/l
Szerintem olvasd át a kérdésedet, értelmezd, aztán majd rájössz, hogy miért ilyenek a válaszok. Esetleg fogalmazd is újra...
Mert így csak annyi jön le, hogy van egy német srác, aki tetszik neked, és egyszer csak minden kertelés nélkül kinyilvánítja, hogy mit akar: szexet. Na most erre egy magára valamit is adó nőnek maximum annyi a reakciója, hogy felszalad az egyik szemöldöke (függetlenül attól hogy tetszik-e vagy sem). De nem, téged komoly kétségek gyötörnek, hogy jaj mi legyen, mit csináljak...?
Egyébként ha nem jött volna még le, egyetértek az első két válaszolóval, csak én megadom az esélyt annak, hogy talán...esetleg...árnyaltabb a kép...
Szóval látom rugdosni kell téged, hogy csinálj valamit. Hát tessék.
Ha nem akarsz semmiképpen sem komoly kapcsolatot, akkor vállald az egyedüllétet annak minden következményével. Kényelmetlen? Ez van.
Ja hogy te kényelmes ember vagy...akkor áldozz fel az önbecsülésedből ennek oltárán, és döngesd meg végre magad valakivel, akit nem szeretsz... szimpla dugásra is találhatsz akárkit.
Vagy pedig szánd rá magad, és igenis alakíts ki komoly kapcsolatot. Áldozatokkal jár igen, törődni kell vele, igen. Ez is már csak ilyen...
Felejtsd el a 'szabad szingli' életérzést, mert egy mesterkélt hülyeség, úgy nem lehet élni. Ha nem bírod, továbbra is gyötörnek ezek a kételyek, készséggel átirányítalak az első válaszra. De aztán ne gyere vissza siránkozni, hogy rosszul sült el, de megbántad, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!