Bekövetkezhet ez? Engem sokkolt. :S
Figyelt kérdés
Elolvastam ezt a cikket,aki nem akarja elolvasni,röviden annyi,hogy a Föld hamarosan belép a null síkba,ami elvileg létezik.Ez annyit jelent,hogy semmi fény nem lesz,nem lesz áram,nem fog működni semmi kommunikációs eszköz és ez 2012.12.20én kezdődik és 2013 februárig tart.
Az emberiség 10%a meghalhat.
Ahogy így utána gondoltam,a raktározott ételeket meg se lehet melegíteni,jéghideg lesz,és a kormány azért nem mondja meg az embereknek,mert bepánikolnának és lopnának,ölnének.
Ha nincs áram,az atomerőművekkel mi a helyzet?Felrobbanhatnak?
Engem ez a cikk nagyon ledöbbentett és sokkolt...nektek mi a véleményetek?
15/L
2012. nov. 11. 18:18
11/14 anonim válasza:
A kódos ajtók csak kívülről kódosak, belülről kilinccsel nyílnak...
12/14 anonim válasza:
Utolsó nagy hülyeséget mondtál mert a kódos ajtókon éppen hogy nincs kilincs csak a mágnes zár ha nincs áram az nem zár be szóval az nyitva van! a lift meg a vílágítás ami nem müködne amúgy is mi az hogy belép a föld a null síkba? mért lépne be valaki lelöki a tengelyéről? én úgy tudom hogy a tengelye körül kering szerintem hülyeség meg hogy a nap elbújik hova? a Sarokba?
13/14 O.Viktor20 válasza:
Igen, én is olvastam! Engem is sokkolt, és meglepett. Szó szerint meg ijedtem és félek. Azt hittem, hogy az olvasottak alapján infarktust kapok!
14/14 anonim válasza:
ugyan ezt kerdezem en is, tenyleg letezine ilyen??? ilyeszto, meg is ketelkedem en is olvastam nem reg egy cikket. ha tenyleg igaz lenne akkor mar reg figyelmeztetni kene az emberiseget. 4 nap sotetseg, azt sem tudjuk hany ora mert elektromos dolgok nem mukodnek majd, mivel egy "foton gyurunn fog at haladni a foldunk.... erdekes, de mi koze van a hitelek torlesztesehez az egesznek????????? mert az a cikk amit en olvastam az egyik pontban azt irja hogy 21 eig torlesztjunk minden adosagot es ne vegyunk fel uj hiteleket!! ez egy kicsit rohelyes ugyanis mi koze van a banki hiteleknek a Nasahoz, mert alitolag ezt a bizonyos tajekoztatast a Nasa adta ki juniusban vagy juliusban meglehetosen ez egy nagy nagy humbuk, ugyan is az elmult ev ezredek alatt sehol nem jegyeztek fel ilyen jelenseget hogy sotetsegbe borul a fold 3-4 napra kivevel a Bibliaban keresztre fesziteskor. szoval ha ilyen jelenseg tortenne azt senki nem tudna meg josolni elore, tevedett a Nasa nem egyszer es szerintem most is egy tevedes, vagy csak valaki "illuzioja" az egesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!