Mit csináljak ha nem tudom, hogy a nővérem pasija elolvasta a naplómat?
Figyelt kérdés
Vezetek egy naplót egy ideje. Mindenféle dolgot és mindenféle dologról írtam bele. És egyik este mikor nálunk volt a nővérem barátja akkor bejött a szobámba.Elkezdet kérdezősködni és olyan dolgokról is tudott amiről senki más. De az is lehet hogy csak kitalálta hogy piszkáljon valamivel és pont ráhibázott. De azt is mondta hogy mondjak el neki mindent. Én meg nem tudom hogy mit reagáljak erre. Rá kérdezzek-e hogy elolvasta? De ha csak kitalálta az egészet akkor meg rájön mindenre. ( A nővérem pasija 20 éves lesz)2012. nov. 10. 18:38
1/3 anonim válasza:
Szólj a nővérednek, szüleidnek (nem tudom hány éves vagy).
2/3 anonim válasza:
attól függ, mennyire bízol a tesódban és mik voltak a naplóban. Talán hagyni kellene az egészet, mi változik, ha szólsz bárkinek is? Még többen megtudják?
3/3 A kérdező kommentje:
13 vagyok és elég érdekes dolgokat írtam a naplómba. Kicsit kínos lenne ha megtudná bárki is. Ezért nem akarom hogy pont a nővérem pasija tudná meg a dolgokat, mert a nővéremnek sem mondok semmit, amúgy sem érdekli nagyon a nővéremet a dolgaim. És azt mondta a nővérem barátja hogy csiripelték a madarak neki. Csak az a baj hogy én senkinek nem mondtam semmit.
2012. nov. 10. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!