Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan írjam a naplómat?

Hogyan írjam a naplómat?

Figyelt kérdés

sziasztok! szeretnék naplót írni, akarok is venni egy szebbet, de angolul senki sem ért, szerintetek írjam angolul vagy a saját nyelvemen jobb? félek, hogy valaki megtalálja, főleg a tesómtól, nem egyszer volt hogy visszahallottam ezt-azt..viszont senki sem tanul angolul rajtam kívül, de azis zavarna ha nem tudnám magam rendesen kifejezni.. mit tanácsoltok? megyünk nyaralni kb egy hónapra, oda is vinném és félek hogy megtalálják..

16L

2012. jún. 15. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog... Próbálkoztam cirill betűs írással, de nem jött be :) Angolul meg németül meg annyira nem tudok. Szeritnem csináld azt ha valamit nagyon nem szeretnél ha elolvasnák, írd angolul, a semlegesebbeket magyarul. és jó helyre dugd el ;) Nekem pl. a fehérneműs fiókomban lapul.
2012. jún. 15. 20:45
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi:) de épp az hogy fiúkba nem lehet, mert anyukám pl a kimosott ruhákat egyből jön át és berakja.. xd szal vmi jó kis rejtekhelyet kell találnom:D
2012. jún. 15. 22:16
 3/9 A kérdező kommentje:
am ment a zöld kéz:)
2012. jún. 15. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Lakattal zárható naplót vegyél! A saját anyanyelveden írd, az jobb!
2012. jún. 15. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz, inkább ne írj naplót. Ha valaki el akarja olvasni, meg fogja tenni. Én ezért nem írok. :)

Nem fogsz tudni nyugodtan aludni, ha tudod, hogy egy rakás titkod ott lapul egy könyvben, amit bármikor megtalálhatnak.

2012. jún. 16. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Ó én pont ugyanígy vagyok. Én is tervezem a napló írást és korábban én is az angol nyelven való íráson gondolkozdtam és bár ugyanúgy félek attól, hogy valaki elolvassa a titkaimat mint te, engem mégis a nyelvtanulás vezérelt és elhatároztam magam, hogy a nyarat az angol tanulásra fogom szánni. igazából a nyelvtan jól megy leginkább szavakat kell majd tanulnom de szerintem meg éri. Persze az is igaz, hogy az ember az anyanyelvén tudja kifejezni a legjobban magát. ha régóta tanulnod az angolt akkor vágj bele, esetleg gyakorolj rá, de ha nem rég kezdted az angolt, akkor meg várj vele. es sok sikert! :)

14/L

2012. jún. 21. 20:58
 7/9 anonim válasza:

Ez lehet h hülyén hangzik ,de találj ki egy titkos irást( pl. ABC hátulrol előre...stb.)

ezt 1-2 alatt meg lehet kivülröl tanulni. Èn bem is olyan régen olvastam egy könyvet amiben titkos üzenetek voltak, a végére kivülről tudtam a betüket ,simán elolvastam ;) nem veszithetsz semmit ha megpróbálod ;) hajrá

2012. júl. 6. 12:23
 8/9 anonim válasza:

Előző vagyok.

1-2 NAP alatt

bocs kihagytam

2012. júl. 6. 12:25
 9/9 anonim válasza:

Utolsó válaszoló! Csak nem a Psssssssssszzt!A mi titkunkat olvastad?:DÉn is azt olvasom most.:D

Ja és...végül hogy írtad a naplód?:)

2013. jan. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!