Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elkorcsosult emberek?

Elkorcsosult emberek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eleg sok idot toltottem eletem folyaman hobbikent, madarak megfigyelesevel, tartasaval, tenyesztesevel. A tenyesztes alap szabaja, hogy ne engedjunk parosodni apat lanyaval, tesot tesoval, stb. Mert az utodok elkorcsosult egyedek lehetnek, fejben es kulsoleg egyarant.

Egy ido utan amennyi ember lett kenytelenek voltak gondolom 3-4 generacios utodok egymassal kozosulni, es igy tobb szaz ev lefolyasa alatt lehet, hogy mi emberek fejben mar egy elkorcsosult lenyek vagyunk?

Ertem itt a brutalitasra, a beteg gondolkodas modra, a parkapcsolatokban vegbemeno megcsalasokra, hutlensegre. Masik ember brutalis legyilkolasara.

De akar nezhetjuk a legyengult immunrendszeru fiatalokat, azokat akik mar betegen szuletnek.

Elkorcsosult egyedek vagyunk? "Beltenyeszet" alakult ki sok ev alatt a foldon?

2012. nov. 10. 10:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehetséges, bár, mivel ez elkerülhetetlen, kell, hogy legyen valamilyen védelme a szervezetnek ez ellen minden fajnál, mert így minden faj pusztulásra lenne ítélve előbb-utóbb.

Nem lenne túl logikus.

2012. nov. 10. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!