Ezen az oldalon miért kérdeznek ilyeneket az emberek?
A kérdések kb 90% olyan, amire a google egy pillanat alatt megadja a választ pl. mikor vetítik az xy című filmet az asd moziban; hány % kamatot ad ez a bank forintlekötésre; hol fog legközelebb fellépni a zenekar?
Csak nekem szúrja a szemem?!
Lusták. Egyben buták is, mert nem ismerik fel hogy a kérdés kiírásának és a válaszra várásnak ideje töredéke annak, hogy ők beírjanak 1-2 kifejezést a keresőbe és megnézzék maguktól.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Én is azt gondolom, hogy rengeteg kérdésre a google választ ad. Viszont vannak olyan kérdések, amikre meg nem biztos, hogy tényleg megtalálja a választ.
Például, ha már a filmeket említetted, xy filmet, mikor vetítik a moziban. Megtalálható a neten. Viszont, ha arra kíváncsi, hogy az ezen az oldalon lévő személyeknek hogy tetszett ez a film, akkor oké, hogy felteszi a kérdést.
Szóval valóban vannak olyan kérdések, amikre máshol is megtalálta volna a választ.
Én is tettem fel már ezen az oldalon nem egy kérdést, de előtte mindig a google-n jártam, csak ott nem kaptam választ, vagy nem kielégítő volt a válasz.
Szóval én azt gondolom, az egyik lehet az, hogy pontokat kapjon, ahogy már más is írta.
Vagy a másik, hogy nincs kedve keresgélni a google-n, hanem egyszerűbb, ha más megkeresi a választ neki. Nem megy rá az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!