Emberek, miért van az, hogy manapság nem lehet itt egy normális választ sem kapni? Hogyan lehetne ezt korrigálni?
Már gyakorlatilag minden kérdésemnél az van, hogy napokat, heteket kell várnom rá, hogy normális választ kapjak a kérdéseimre, vagy soha nem kapok. felteszek egy kérdést, jó hosszan részletezem, azt is, hogy mire vagyok kíváncsi, és erre rávágnak egy teljesen egyértelmű dolgot, amit csak a hülye nem tud, és mellesleg nem is válaszol a kérdésemre, vagy kimásolják azt amit a google először kidob. nem vagyok hülye, nyilván, ha kíváncsi vagyok valamire, először utánaolvasok, és aztán kérdezek.
Elegem van már ebből az egészből, régen még jó volt az oldal, és többé-kevésbé normális válaszokat lehetett kapni, de manapság teljesen hülyének nézik az embert. jönnek a hülye és értelmetlen kérdések, az idióták akik nem képesek rákeresni előbb a neten a kérdésük témájára, az unatkozó emberek akik nem találnak jobb elfoglaltságot mint hogy böngészik a kérdéseket hátha találnak valami "vicceset", és azok a nyomorékok, akiknek nincs jobb elfoglaltságuk, minthogy agresszív kommenteket küldözgetnek és veszekedést szítanak.
valószínűleg ezt most senki nem olvasta végig, de ha igen, lécci küldjön kommentet is.
szerinted hogy lehetne kiszűrni ezeket az embereket? akadályozzák az egész oldal működését. én már írtam ezzel kapcsolatban e-mailt a moderátoroknak, de nyilván nem fogják megváltoztatni az oldalt 1 ember véleménye miatt...
Én (valószínűleg) végigolvastam és egyetértek veled. Szerintem a legnagyobb baj az, hogy nagyon fiatalok is járnak ide és még írni sem tudnak (jó persze nekem is vannak helyesírási hibáim ami főleg elgépelés) Idegesítő amikor nem is a kérdésre válaszolnak, hanem "veszekednek" egymással a kérdésen... Ezt ne igazán lehet korrigálni... Ezzel még a moderátorok sem tudnak mit kezdeni.
Ebből is látszik az értelmi szint csökkenése. Egy pár éve még lehetett rendes választ kapni, most meg... Rengeteg itt a troll aki ettől érzi magát "menőnek", hogy beír valami baromságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!