Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy 3 éves kislányom aki...

Van egy 3 éves kislányom aki most 70cm és 14 kg. Olvasátok el az alattta lévőtt) Szerintetek?

Figyelt kérdés
A kislányomnak mindig szoktam hozni chipset meg kólát és elég sok édességet. Régen járt baletozni de most már megunta igy nem jár spotolni. Mostanság csak a tv előtt ül és nassol egész nap szinte.Tegnap elött észre vettem rajta mikor itt rohangált az új bikinéjébe, hogy a fenekén elkezdett narancsbörösödni és a hasán is van egy kis "háj". Megprobáltam letiltani a chipsről meg hogy mozogjon egy pciit de nem sikerült mert nagyon szereti ugyhogy nem eröltetem hogy letitsam. És észre vetetm a régebbi fényképin milyen vékony volt a hasa meg feszes/izmos azóta meg már semmi izom rajta és elkezdett hájasodni. És nem érdekli semmi csak a tv elött ülés és a nasoláss, Mitcsináljak vele, ha elkezd tovább hizni?

2012. nov. 9. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyan nincs gyerekem, de szerintem ízesítsd a chipszét úgy, hogy soha többet ne akarjon enni belőle:D Egyik problémát így megúsztad. A tv-n meg szüntesd meg azokat a csatornákat amiket szeret nézni, aztán talál magának más elfoglaltságot:D Ha hisztizik mond neki, hogy már csak ilyen chips van:D
2012. nov. 9. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Írasd be valami sportra, ás mondd meg neki, hogy ha nem csinálja rendesen, nincs Tv. Eleinte hisztizni fog, de ha te tartassz ki tovább, akkor bele fog törődni
2012. nov. 9. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Feszes, izmos hasa/narancsbőre egy 3 éves gyereknek?!
2012. nov. 9. 18:51
 4/8 anonim válasza:
Rá kellene bírni valamilyen sport-ra. Vagy esetleg menny el vele sétálni naponta . És igen. Szüntesd meg a csipszet. Helyette valami kalória szegényebb kekszet vegyél és mond azt neki h az most a trendi.
2012. nov. 9. 18:55
 5/8 anonim válasza:

Ez elég rossz életmód a kislánynak (előtte se volt jobb).

Legyen erélyesebb vele,ne adjon neki kólát és chipset(tudniillik ezek nagyon egészségtelenek)és ha tetszik neki,ha nem menjen ki vele sétálni,levegőzni legalább hetente háromszor.Ha nem hisztizik amikor lemennek vagy máskor akkor mondja meg neki (és tegye meg ha úgy van),hogy kap egy kis chipset vagy csokit,ha jól viselkedik.

2012. nov. 9. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Emberek, csak hülyéskedik a kérdező. Milyen "régen járt balettozni" egy 3 éves gyerek? Alig tanult meg járni!
2012. nov. 9. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most már az esti séták kötelezők lesznek.

És napi egy zacskó chipset evett most mér csak fél tasakot ehet egy nap. És beíratom vissza baletra.

2012. nov. 9. 19:27
 8/8 A kérdező kommentje:
és az utolsó komentálonak: van baba balett és oda jár tasom kislányával.
2012. nov. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!