Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? :SÍgy se úgy...

Mit csináljak? :SÍgy se úgy se lesz jó! (Lent bövebben) (Kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok.van 1 csodálatos barátnöm. nagyon szeretem.azthiszem talán megfogtam az "isten lábát".már 3 éve együtt vagyunk.viszont itt jön a baj.szakácsnak tanulok és jött egy hihetetlem ajánlat.külföldön dolgozhatnék.nagyon messze.németországba. nem tudok dönteni.nagyon szeretem ,de viszont szakácsként dolgozhatnék.nem pedig segédként.a barátnöm még nem tudja. 2 hónapot kaptam. addig 1 helyi étterembe dolgozom . nem túl sok a fizetésem itt több mint a 3x lenne. mit tegyek?:S
2009. aug. 12. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Én azt ajánlom fogadd el az állást !!! NE dönts rosszul légy szíves!!! És vidd magaddal a barátnődet is ! vagy ez nem lehetséges egyáltalán?
2009. aug. 12. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Mondd el a barátnődnek,és menj el.Ha szeretitek egymást, a távolság nem választ el benneteket.Haza is tudsz időnként jönni,ő is kimehet hozzád.Összetudod szedni magad a közös jövő megalapításához.
2009. aug. 12. 22:18
 3/7 anonim válasza:
86%
Menj! Van repülő, net, webkam, skype, stb.Ne hagyd ki! Biztos nehéz lesz, de ha tényleg szeretitek egymást, ki fogjátok bírni, ha meg nem, legalább kiderül.
2009. aug. 12. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:
a barátnöm csak 16 éves:( nem hinném,hogy kiengednék a szülei ..pedig azonnal vinném magammal.viszont csak 3 hónaponta tudnék haza járni,de azt is ha nagyon muszáj(ezt ne értsétek félre)
2009. aug. 12. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

én a helyedben tutira kimennék. lehet, hogy ilyen ajánlat nem lesz mégegyszer. ne szalaszd el!

1. ilyen lehetőség nem biztos, hogy adódik mégegyszer, de másik csaj akármikor jöhet, aki iránt hasonlóan érezhetsz majd.

2. ha jól számolok, 13 éves volt a barátnőd, amikor ti összejöttetek, úgyhogy ha jól gondolom, te vagy neki az első pasija. - ergo, lehet, hogy néhány év múlva rájön, hogy talán nem az első nagy szerelmével akarja leélni az életét, és akkor már kár keseregned egy elszalasztott lehetőségen.

3. nagyon sok olyan eszköz van, amin keresztül tarthatjátok a kapcsolatot, és időnként biztos tudtok arra is helyzetet teremteni, hogy találkozzatok. a távolság lehet, hogy néha jó is egy kapcsolatban. ez alatt megláthatjátok, hogy kibírjátok-e ezt.

2009. aug. 13. 00:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Nemtudom..igazatokvan:SMegbeszélem vele...
2009. aug. 13. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:
na kimentél?
2010. júl. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!