Románia fejlettebb/fejlettebb lesz, mint Magyarország?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 08:07
21/23 anonim válasza:
Minden népnek megvan a rossz oldala, de a románok egyáltalán nem hasonlítanak a cigányokra. nem tagadás rengeteg bunkó ember él, de ha úgy állsz hozzá hogy a jót nézed akkor sok rendes ember is van, annyi az egész hogy mások a szokásaink és a románoknak is megvan a maga kultúrájuk. Erdélyi vagyok rengetegszer jártam magyarországon és ne haragudjatok ott is rengetek bunkó, faragatlan ember van.
22/23 anonim válasza:
Nem fejletebbek!Nagyon nem,ez csak egy szó beszéd!Én voltam többször is,de síralmas ami ott van,nálunk azért nem voltak olyan balkánik álapotok mint ott!Nem is lesznek fejlettebbek,márpedig lehetnének mert nagyon sok lehetőségük van,tengerpart,sípályák,az erdélyi szép tájak,meg még sorolhatnám!De valamiért őket valaki,vagy valami nagyon hátráltatja!Azért nem lesz fejletebb,mert alapban már előbre vagyunk náluk,ahogy ők mennek előre úgy mi is!Ez ugyanaz mint mi és ausztria,mi hiába akarunk ausztrához hasonlittani,ők is mennek előbbre,de ahhoz hogy beérjük nagyon,de nagyon sok mindennek kell történnie!
23/23 anonim válasza:
Nem fejlettebek még zene terén se!!! Nekik ott van:Alexandra Stan, Inna. Nekünk meg: Cris Lawyer, Myon56. Azt mondom hogy mi picit elöttük vagyunk mindenben. Mégis mindenki a románok faszát szopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!