Egy lánnyal mennyivel könyebb barátkozni mint párkapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
Honnan tudja h csak barátkozni akarok vele?2012. nov. 3. 21:16
11/14 anonim válasza:
Rendben, megértettem.Én jelenleg itt a gyakorin szoktam beszélgetni egy lánnyal napi szinten, de úgy, hogy ilyen minimum tizenpár üzenet naponta, de volt már 30 fölött is.És úgy érzem, hogy kezd alakulni a dolog kapcsolat szinten is, de egyenlőre még szerintem barátság.Nem olyan nehéz barátokat találni, hidd el, inkább az itt levő emberek közül nehéz kifogni egy veled egykorú, esetleg fiatalabb csajt.
12/14 anonim válasza:
Utolsó mondatot kicsit elb*sztam, szóval akkor helyesen: Nem olyan nehéz lányokkal kialakítani barátságot, viszont megtalálni őket itt gyakorin pl. a veled egykorúakat vagy egy-két évvel fiatalabbakat már kicsit nehezebb.
13/14 A kérdező kommentje:
És nem akarod átterelni a beszélgetést msn-re vagy facebookra?
Mert majd meglátod h ha sokáig itt beszélgetsz vele az lesz a baj ha hamar akarod elkérni vmi elérhetőségét akk az lesz a baj. Ez csak 1 példa volt mert bármi mással így szokták, bármibe bele tudnak kötni sajnos..
De remélem neked sikered lesz nála ;)
Egyébként én már innen kb az összes csajt ismerem de nem túl jók a tapasztalataim :D
2012. nov. 4. 13:24
14/14 anonim válasza:
Tudom a számát és nem én kértem el.Illetve valamilyen szinten igen.Mindegy, bonyolult...
Facebookja megvan, msn-en nem akarunk beszélgetni, itt tökéletesen elvagyunk.
De azért köszi a tanácsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!