Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy lánnyal mennyivel könyebb...

Egy lánnyal mennyivel könyebb barátkozni mint párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Honnan tudja h csak barátkozni akarok vele?
2012. nov. 3. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rendben, megértettem.Én jelenleg itt a gyakorin szoktam beszélgetni egy lánnyal napi szinten, de úgy, hogy ilyen minimum tizenpár üzenet naponta, de volt már 30 fölött is.És úgy érzem, hogy kezd alakulni a dolog kapcsolat szinten is, de egyenlőre még szerintem barátság.Nem olyan nehéz barátokat találni, hidd el, inkább az itt levő emberek közül nehéz kifogni egy veled egykorú, esetleg fiatalabb csajt.
2012. nov. 4. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó mondatot kicsit elb*sztam, szóval akkor helyesen: Nem olyan nehéz lányokkal kialakítani barátságot, viszont megtalálni őket itt gyakorin pl. a veled egykorúakat vagy egy-két évvel fiatalabbakat már kicsit nehezebb.
2012. nov. 4. 12:45
 13/14 A kérdező kommentje:

És nem akarod átterelni a beszélgetést msn-re vagy facebookra?

Mert majd meglátod h ha sokáig itt beszélgetsz vele az lesz a baj ha hamar akarod elkérni vmi elérhetőségét akk az lesz a baj. Ez csak 1 példa volt mert bármi mással így szokták, bármibe bele tudnak kötni sajnos..

De remélem neked sikered lesz nála ;)

Egyébként én már innen kb az összes csajt ismerem de nem túl jók a tapasztalataim :D

2012. nov. 4. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom a számát és nem én kértem el.Illetve valamilyen szinten igen.Mindegy, bonyolult...

Facebookja megvan, msn-en nem akarunk beszélgetni, itt tökéletesen elvagyunk.

De azért köszi a tanácsod.

2012. nov. 4. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!