Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képtelen vagy párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagy párkapcsolatot kialakitani, lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám h mostanában nem nagyon megy a csajozás!Igazából annyira jól nem is nagyon ment sosem,de azért volt pár barátnőm,habár még mindig szűz vagyok!

Egyszerűen úgy érzem h képtelen leszek valaha is párkapcsolatot kialakitani .20 éves vagyok,vállalkozó,egész nap csak rohangálok,ügyeket intézem,habár találkozom új emberekkel,mégsem alakul semmi barátnő téren.Szórakozni néha járok hétvégente,de akkor is csak azért h jól berúgjak, és olyankor nincs kedvem udvarolgatni semmilyen hülye kur.vának!

Kérdés h lessz nekem valaha változás?

Tudom h változtatni kellene,de nem vagyok hajlandó! :)

2012. okt. 30. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:

" és olyankor nincs kedvem udvarolgatni semmilyen hülye kur.vának! "

Ahham, oké, értem mi a gond...

2012. okt. 30. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te homi vagy
2012. okt. 30. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz. Ha 20 felett így gondolod, akkor tegyél le róla. Nem neked találták ki a párkapcsolat világát. Hagyd a fenébe. KEress alternatívát. Fizess szexért. Rengetegen kérdezik , és szomorú,hogy nem érzik magukban a választ. Ilyenkor én szoktam megmondani a tutit! Hagyd a fenébe az egészet. A barátnőzés olyen hozzáállású embereknek való,akiknek simán, jókedvel, lazán ,szórakozásból megy ez az egész. Akiknek ez kihívást jelent, akik önzetlenül tudnak szeretni. Neked ez nem ment, nem fér bele az idődbe sem, nem is akarod,hogy beleférjen, tehát akkor nincs miről beszélni. CSak azért tetted fel ezt a kérdést, hogy jöjjön egy másik szaréletű, aki visszaigazolást ad, lelki megnyugvást,hogy van élet párkapcsolat nélkül is. Igen van. Kit érdekel. Kutyát sem. Én például szintén nem akarok párkapcsolatot, viszont már 5 év óta tervben van ,hogy elmegyek fizetőshöz, de talán most ősszel képes leszek rá. Ha rákapok, akkor érzem, tudom,hogy boldog ember leszek, és még véletlenül sem fog eszembe jutni az,hogy barátnőt kísérgessek. Én így vagyok ezzel. Te meg majd eldöntöd, hogy mivel akarod agyonvágni az idődet.
2012. okt. 31. 03:04
 4/7 anonim válasza:

"Szórakozni néha járok hétvégente,de akkor is csak azért h jól berúgjak, és olyankor nincs kedvem udvarolgatni semmilyen hülye kur.vának!"

Változni kellene!

20L

2012. nov. 1. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
hülye qrváknak én se szoktam udvarolgatni. Lányoknak inkább, és lehet azt hiszed most, hogy csak lovagolok a szavakon, de szerintem nem így van. Te egy tapló vagy ennyi.
2013. jan. 25. 00:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Legalább te kifújtad a frankót bácsi! :D :D
2013. jan. 25. 00:25
 7/7 anonim ***** válasza:

majd ha találkozol egy olyan csajjal, akiben nem a nyűgöt látod hogy "na, fizetni kell megint pár kört egy h.lye k.rvának, de idegesítő"

hanem valaki olyan, akinek kb. megkergülsz a közelségében

de most összevissza rohangálsz a melód miatt, időd sincs.

koncentrálj a pénzkeresésre, aztán egy nyugis időszakban jöjjenek a csajok.

most nekem sincs időm "h.lye kanok béna bókjait túlszenvedni" várni, melyik mond poénosabbat, hátha legalább röhögni jót lehet rajta ha másra nem jó

de mivel most minden irányból zúdul rám a pénz és az embernek egyszer van ilyen mákja, inkább most ezzel törődök.

aztán ha annyi időm lesz a pitsámat vakarászni, akkor majd kan után nézek. :D

22/L

2013. febr. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!