Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagy párkapcsolatot kialakitani, lehet ezen változtatni?
Sziasztok!
Az lenne a problémám h mostanában nem nagyon megy a csajozás!Igazából annyira jól nem is nagyon ment sosem,de azért volt pár barátnőm,habár még mindig szűz vagyok!
Egyszerűen úgy érzem h képtelen leszek valaha is párkapcsolatot kialakitani .20 éves vagyok,vállalkozó,egész nap csak rohangálok,ügyeket intézem,habár találkozom új emberekkel,mégsem alakul semmi barátnő téren.Szórakozni néha járok hétvégente,de akkor is csak azért h jól berúgjak, és olyankor nincs kedvem udvarolgatni semmilyen hülye kur.vának!
Kérdés h lessz nekem valaha változás?
Tudom h változtatni kellene,de nem vagyok hajlandó! :)
" és olyankor nincs kedvem udvarolgatni semmilyen hülye kur.vának! "
Ahham, oké, értem mi a gond...
"Szórakozni néha járok hétvégente,de akkor is csak azért h jól berúgjak, és olyankor nincs kedvem udvarolgatni semmilyen hülye kur.vának!"
Változni kellene!
20L
majd ha találkozol egy olyan csajjal, akiben nem a nyűgöt látod hogy "na, fizetni kell megint pár kört egy h.lye k.rvának, de idegesítő"
hanem valaki olyan, akinek kb. megkergülsz a közelségében
de most összevissza rohangálsz a melód miatt, időd sincs.
koncentrálj a pénzkeresésre, aztán egy nyugis időszakban jöjjenek a csajok.
most nekem sincs időm "h.lye kanok béna bókjait túlszenvedni" várni, melyik mond poénosabbat, hátha legalább röhögni jót lehet rajta ha másra nem jó
de mivel most minden irányból zúdul rám a pénz és az embernek egyszer van ilyen mákja, inkább most ezzel törődök.
aztán ha annyi időm lesz a pitsámat vakarászni, akkor majd kan után nézek. :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!