Mi az amit először meglátsz ha kinézel az ablakon?
Figyelt kérdés
:)2009. aug. 11. 22:07
11/31 anonim válasza:
A redőnyt bmeg! :D Amúgy ha a gépnél ülök a szmbe lévő 4est, egy lámpát meg egy fél fát. Hmm, dejavu-m... (vagy hogy kell írni) Mindjárt beront anyám és megmondja h takarodjak aludni... :D 15f
12/31 anonim válasza:
Nem tudok kinézni, mert benéz a ló az ablakon.
13/31 anonim válasza:
Fákat, egy utat, egy villanyoszlopot és egy zsákutca táblát.
14/31 A kérdező kommentje:
:D:D Nekem a hátsókapu és a kertvége..
De jöhetnek még válaszok :D
2009. aug. 12. 19:20
15/31 anonim válasza:
Én a szomszéd emeletesházat látom, meg az előtte lévő fát :)
17/31 anonim válasza:
én is a negyedikről...a szemben lévő háztömböt mely rohadt fehér színben pompázik, a 2 háztömb között lévő parkot jobbra út balra még1 háztömb mely rohadt sárgás-fehéres színekben áll...hát ennyi, de ha megnyerjük az 5-ös lottót akkor a közeli erdőt a medencénket és az udvarunkat fogom látni x) (szép álom)
19/31 anonim válasza:
Útkereszteződést, házakat és fákat. Unalmas, tudom. :) De gyúrok arra, hogy tengert láthassak. ^^
20/31 anonim válasza:
kert,utca,kutyaszarral teli udvar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!