Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amikor mész az utcán, és egy...

Amikor mész az utcán, és egy nagy ablakú vagy nyitott ablakú ház mellett mész el, be szoktál nézni az ablakon?

Figyelt kérdés
Földszintes ház, természetesen.
2011. szept. 17. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet benézek,de lehet hogy nem....
2011. szept. 17. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
néha be néha nem, mikor milyen kedvem van. ha bátrabb vagyok, akkor be :D Általában be
2011. szept. 17. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel én Angliában élek,és itt közvetlen a járdára nyílnak az ablakok,ráadásul nagyon sokan nem használnak függönyt így esténként amikor világítanak belesek..De egyre ritkábban mert sokszor a belem fordult ki,hogy egyes családok milyen brutálisan koszos lakásban élnek,vagy volt már olyan hogy a pasas anyaszült meztelenül vakargatva a p@csét nézte a tévé(függöny meg sehol)..
2011. szept. 17. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
ma 14:03 az olyanokat se értem. Én megőrülnék, ha be tudnának lesni hozzám
2011. szept. 17. 14:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Én háttal ülök az ablaknak és akármikor itt elmennek emberek, mindig benéznek. Engem zavar. Olyan, mintha a vállam fölött néznék, mit ügyködöm a gépen.
2011. szept. 17. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha zavar akkor húzd be a sötétítő függönyt..Én is azt csinálom.Nappal a sima függöny miatt nem lehet belátni,este amikor lámpát kapcsolok,akkor behúzom a sötétített függönyt,akkor azért nem lehet belátni..

Ha valaki nem akarja hogy "meglessék" az takarja el az ablakot..ennyire egyszerű

2011. szept. 17. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!