Amikor mész az utcán, és egy nagy ablakú vagy nyitott ablakú ház mellett mész el, be szoktál nézni az ablakon?
Figyelt kérdés
Földszintes ház, természetesen.2011. szept. 17. 13:58
1/6 anonim válasza:
Lehet benézek,de lehet hogy nem....
2/6 anonim válasza:
néha be néha nem, mikor milyen kedvem van. ha bátrabb vagyok, akkor be :D Általában be
3/6 anonim válasza:
Mivel én Angliában élek,és itt közvetlen a járdára nyílnak az ablakok,ráadásul nagyon sokan nem használnak függönyt így esténként amikor világítanak belesek..De egyre ritkábban mert sokszor a belem fordult ki,hogy egyes családok milyen brutálisan koszos lakásban élnek,vagy volt már olyan hogy a pasas anyaszült meztelenül vakargatva a p@csét nézte a tévé(függöny meg sehol)..
4/6 anonim válasza:
ma 14:03 az olyanokat se értem. Én megőrülnék, ha be tudnának lesni hozzám
5/6 A kérdező kommentje:
Én háttal ülök az ablaknak és akármikor itt elmennek emberek, mindig benéznek. Engem zavar. Olyan, mintha a vállam fölött néznék, mit ügyködöm a gépen.
2011. szept. 17. 15:02
6/6 anonim válasza:
Ha zavar akkor húzd be a sötétítő függönyt..Én is azt csinálom.Nappal a sima függöny miatt nem lehet belátni,este amikor lámpát kapcsolok,akkor behúzom a sötétített függönyt,akkor azért nem lehet belátni..
Ha valaki nem akarja hogy "meglessék" az takarja el az ablakot..ennyire egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!