Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak olyan dolgok, gepek,...

Vannak olyan dolgok, gepek, kutyuk, amit megvettel, de soha nem hasznaltad igazan es kar volt penzt adnod erte?

Figyelt kérdés
Es mi az?
2009. aug. 11. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy hajgöndörítő baromság, páromnak meg a bluetooth-os fülhallgatója. Az enyém csak 1500 Ft volt, de az övé 17 000!!
2009. aug. 11. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
fél éve megvettem a Külgazdaságtan alapjai tankönyvet...de aztán kaptam jó puskát:)
2009. aug. 11. 18:48
 3/4 A kérdező kommentje:
jaaa, nekunk is jo sokba kerult az a bluetoothos cuccunk. persze max 1 honapig volt hasznalva, most kallodik valahol.
2009. aug. 11. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Vettem egy táskát fél éve, de nem tudom minek, sosem hordok magamnál táskát. Szerencsére nem volt drága.

Aztán egy csőtopot is vettem ami nagyon megtetszett a boltban. De mivel nincs mellem sosem tudnám hordani.

Aztán rengeteg fajta körömlakkot is vettem már, sose használtam egyiket sem.

A mobilom sem tudom minek, csak ébresztőnek használom, sosem telefonálok.

Más most nem jut eszembe.

2009. aug. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!