1/10 anonim válasza:
Imádom ő a kedvencem!!!****
Csak olyan jól néz ki és a másik nemhez vonzódik):
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor ti nem ítélitek el csak azért mert meleg? Mert szerintem ez nagyon igazságtalan! :-)
2012. nov. 2. 08:04
4/10 anonim válasza:
Engem nem érdekel h meleg-e vagy nem.Nekem tetszik a zenéje,a stílusa és szerintem jól áll neki ez a rosszfiús stílus.:) Ő a kedvenc zenészem/énekesem.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is ő a kedvencem. ^^ az új albuma tetszik nektek? :-)
2012. nov. 3. 09:28
6/10 anonim válasza:
Engem nem zavar hogy meleg,olyan amilyen.
Olyan jól néz ki!!
És nem ítélem el egyáltalán!
Nagyon tetszik az új albuma
7/10 anonim válasza:
imádom, kedvencem!<3 nincs nála jobb! csak kár h a közeljövőben nem lesz világkörüli turnéja:/
8/10 anonim válasza:
Én leszek a felesége.Ennyi szerintem tükrözi a véleményemet Róla...
9/10 anonim válasza:
NEM TE! ÉN LESZEK A FELESÉGEEEE!!!!!!
10/10 Glambert Franciska válasza:
Nagyon szeretem Adam Lambertöt, 3 éve. Ha Adam Lambert BOLDOG a FIÚbarátjával: hát legyen! Ne ítéljünk senkit amiatt, hogy a természet, a gének, a sejtek és sok más dolog miatt ilyen a szexualitása! Senki nem tehet arról, hogy ki-kihez vonzódik! Hatalmas hangja van Adamnek, emellett ki*aszott jól néz ki. Gyönyörű <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!