Ti nem unjátok már a chuck Norrisos vicceket? Különben is miértt pont ö miért nem Adam Sandler vagy Benny Bennassy
Én szeretem a Chuck Norrisos vicceket.
Hogy miért pont ő?
Hát azért, mert
Kezdetben teremtette Isten az eget és a Földet
De előtte Chuck Norris teremtette meg az Istent.
azért mert neki voltak olyan filmjei hogy
norris vs 34247823897478673634372468984 ellenfél
és egyedül lekaratézott mindenkit :D
Ha ismernéd Chuck Norris életpályáját, és hogy milyen alapokat fektetett le a harcművészetben, akkor rájönnél, hogy miért pont Ő róla terjednek ezek az igék.
Nem is értem, hogy egy zenei művészt mint "" hogy lehet ebben a kategóriában megversenyeztetni?
Miért nem pl Arnold Schwarzenegger-el példálóztál? Az még lehet vita tárgya!
Benny Bennassy semmi olyan alapot nem szolgált a világban, hogy egyáltalán fent maradjon a neve.
Egy múló élmény mely csak addig marad meg, még a zenéi a slágerlistában szerepel.
Említs róla egy korszakalkotó, világ újraformáló művet, ami miatt megérdemelne egy csillagot? mert akárhogy is szeretem a zenei stílusát, szerintem nincs ilyen mű tőle.
Amúgy én sem értem, hogy mért pont ő! De Adam Sandler nem hasonlítanám össze.
Amúgy pl: Jackie Chan, Swarci meg a többiek talán meghalnak a filmekben??? A f@szt, ugyanúgy egy rakat embert szét rúgnak, szétvernek stb.
Bár mikor Chuck megfogta a láncfűrészt, azon jót röhögtem.
Én 100%-ig nem unom a Cuck norris-os vicceket :D
és miért pont ő? hátt ezért mert: Chuck Norris egyszer nyitva hagyta a hűtőszekrényét, az volt az első jégkorszak...
Nem lehet ezeket megunni.
... Az egész baromság! Nem hiszek Chu...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!