Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tegyem meghittebbé?...

Hogy tegyem meghittebbé? Tudom hogy még korai, de most jutott eszembe.

Figyelt kérdés

Az én családom 1anyából, 1nagymamából és 3gyerekből áll jelenleg. Apukám 3 éve meghalt. Amíg ő élt minden karácsony meghitt és szeretettel teli volt. Mióta ő nincs csak rutin az egész. Semmi karácsonyi nincs benne. Sokat szoktunk veszekedni is. Pénz sincs a dolgokra.

Fát mindig veszünk és feldíszítjük. Ajándékot nem kapunk, ami nem is nagy baj, mert nem az a lényeg. Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám meghittebbé tenni a karácsonyunkat? Olyanra gondoltam, hogy díszítek, rendet rakok, csinálok jó kajákat és egy karácsonyi filmet is lejátszok. Egyenlőre más nem jut eszembe. Lécci segítsetek 14/L

2012. okt. 31. 15:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálunk is csak rutin, már meg sem próbálom változtatni mert nem menne.

Szerintem próbálj meg betenni karácsonyi zenét, filmet, olvass fel egy szép történetet/idézetet a szeretetről, összetartozásról. Ha van rá módod készíts ajándékokat, fenyőfadíszeket, az utóbbiba vondd be az egész családot.

Mi pl. azt csináltuk, hogy nővéremmel gyűjtöttünk gesztenyét, majd közösen befestettük fehér, arany, ezüst színűre + rá egy kis csillámpor és kész a meseszép, kézzel készített dísz. :)

2012. nov. 1. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!