Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sokan mondták nekem hogy...

Sokan mondták nekem hogy pyromániás vagyok, és szerintemis az vagyok. Szerintetek ez menyire baj? (13 éves fiu vagyok)

Figyelt kérdés

2012. okt. 27. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amig nem gyújtod fel a házat addig semmenyire.
2012. okt. 27. 17:18
 2/3 B25 ***** válasza:
13l énis de persze nem gyújtottam fel a házat. Ne aggódj legalábbis addig amig nem teszel kárt. Az én tesóm is ilyen volt és vegyész is lett :D
2012. okt. 28. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Amíg nem a ház alatti pincében gyújtogatsz és nem gyártasz bombákat,addig semmi gond vele.

Egyébként minden ilyen korú gyerek piromániás,köztük én is az voltam.Csak óvatosan kell gyújtogatni,mert haverom felgyújtott egy erdőt,meg vagy 50 szalmabálát.Ugyan ez az ökör beleégette a saját térdébe a műanyagot,meggyújtottak egy műanyag csövet és az olvadt műanyag ráesett a térdére,úgy beleégett a bőrébe,hogy elég komoly műtéttel hozták neki rendbe(bőrt cseréltek rajta)

2012. nov. 7. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!