Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy védjem meg magamat?

Hogy védjem meg magamat?

Figyelt kérdés

Egy lány tegnap belém kötött nem hagytam magam és én is vissza szóltam neki és hogy majd ő ellátja a bajomat. Jó tudom hogy engem sem kellet félteni és tehetek róla hogy ez lett a vége de a csaj vagy 170cm és 65kg is biztos van szóval elég nagy darab. én elég alacsony vagyok és vékony nem tudom hogy védjem meg magam ha oda jönne kötekedni

17.L

2012. okt. 24. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Relatíve olcsón (2000-3000 huf) tudsz beszerezni GÁZsprayt. Csak egyszer fújdpofán mikor rádköt... megfog hatódni. Mivel úgy tűnik ismer téged az illető a CS spray kilőve mert ha azzal fújsz akkor te vagy a garázda, pedig sokkal hatásosabb. Azt is érdemes lenne tudni, hogy milyen vérmérsekletű. Nehogy egy ilyen arcmosás után már kést hozzon a találkára.
2012. okt. 25. 21:52
 12/14 kovpet ***** válasza:

#11: össze-vissza beszélsz. Miért lenne pont a CS gond? Akkor már az OC, de persze ez nem számít.

Ezt a konfliktust nem erőszakkal kell megoldani. Főleg nem fegyveres erőszakkal.

2012. okt. 25. 22:00
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat:)
2012. okt. 25. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Na volt valami azzal a csajjal? Bunyo, egyebek? :)
2012. okt. 28. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!