Ki Amanda Todd zaklatója?
Több helyen is olvastam, hogy az Anonymus nyilvánosságra hozta de sehol sem találom.
ui.: Mielőtt valaki lehurrogna, hogy miért érdekel ez engem: szimpla kíváncsiság.
#9 Hol találsz te ilyeneket? :DD De amúgy nagyon igazad van.
Ezzel a videóval nagyon megváltoztatta az emberek véleményét és mostmár ő az ártatlan kislány...
Jó, és mennyi másik 15 éves kiscsaj teszi ki magát a nagyközönség elé? Nekem éppen ez a furcsa benne, hogy ez ma már nem is annyira nagy szám, mégis annyira megutálták érte, hogy öngyilkos lett. Bár ez nem furcsa, az emberek álszentek, ahogy mondta is itt valaki. A közösség könnyen kiválasztja a gyöngét. Ez mindenhol így megy és néha tényleg nm tudják hol a határ. Ez már nem is a gyenge láncszemről szól, hanem a hatalomról, a falkáról. Mert máshol biztos nem volt sikerélményük.
Meg az a zaklató.. hát azt agyon kéne verni. Tök megértem a kis csajt, mert engem is zaklatott egy tag évekig és velem se foglalkozott nagyon senki. Csak a mostani barátom. És én is nagyon kikészültem.. Szóval átérzem. És tényleg álszentek az emberek. A tragédiáig inkább nem vesznek észre semmit, mert úgy könnyebb. Aztán meg csodálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!