Ti mit gondoltok erről az Amanda Todd-os tortenetrol? én nagyon sajnálom ot!
A sok esethez képest aránytalanul fel van nagyítva az egész.
Jó példa arra, hogy a tizenévesek most milyen "romlott" életet élnek.
Én sokkal keményebb dolgokon estem át mint ő mégsem lettem öngyilkos!
Túl gyenge volt lelkileg,a sztorit meg felkapta a média,ezernyi ilyen történik minden nap
De egyébként sajnálom,ő is hibás volt meg a többiek is akik bántották
Én ezzel kapcsolatban,már írtam egy kérdéshez!Nekem ez a véleményem!
"Mindenki sajnálja a lányt valamilyen szinten!Mindenki sajnál minden embert,ha meghal!De minek hibáztat mindenki mást??Én úgy gondolom ebben a történetben mindenki hibás volt,akinek valamilyen szinten köze volt hozzá tudott róla!Én nem akarok senki mellett és ellen sem beszélni de itt írogatja mindenki,hogy nem volt senkije!Mégis a videójában szó esik egy barátnőről!Akkor ő ki volt? Hibás volt a kislány is mert 13 évesen nem kellene nála jóval idősebb pasikkal szóba állnia és mutogatnia magát,majd évekkel később újra megtennie.Valamint a szülei is hibásak voltak,mert az apja talált rá a verés után vagyis így írja,ha ő találta meg akkor gondolom látta mi van vele és nem tett semmit!Akik bántották is hibásak,mert inkább ki kellett volna állniuk mellette még ha nem is mindenkinek,de néhányuknak,akik elvileg a barátai voltak!A perverz pasit pedig be kellene záratni ha kislányokkal kezd!Szóval vagy mindenki hibás,vagy senki!Nem csak egy embert kell hibáztatni!Bár ez csak az én meglátásom!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!