Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki Amanda Todd zaklatója?

Ki Amanda Todd zaklatója?

Figyelt kérdés

Több helyen is olvastam, hogy az Anonymus nyilvánosságra hozta de sehol sem találom.

ui.: Mielőtt valaki lehurrogna, hogy miért érdekel ez engem: szimpla kíváncsiság.

2012. okt. 22. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
engem is érdekelne:O
2012. okt. 22. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért, zaklatni akarod? :D
2012. okt. 22. 20:36
 3/13 A kérdező kommentje:

Neem :DD

Csak egy hete mindenhol ezt lehet látni, felidegesített, hogy nem tudom miről van szó, utána olvastam és most meg kevés az infó :D

2012. okt. 22. 20:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nézd meg Amanda videóját amit felpakolt tube-ra, annál több infód nem nagyon lesz, mert a szülők elvileg nem szolgáltatnak ki semmit.. vagy a fene tudja mi van. Én inkább az osztálytársaira lennék kíváncsi, valamelyik nap néztem is, hogy nem nagyon hatotta meg őket a csaj halála, még a videója alá is beírták, hogy "így kell neked", meg "végre sikerült"..
2012. okt. 22. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Az Anonymous csoport kiderítette, velük kapcsolatban keress, ha tényleg érdekel.

Konkrét emberről (aki ténylegesen csinált bármit) viszont nem igazán van hír, ahogy elnéztem.

Igen, az osztálytársait annyira hatotta meg, hogy miattuk (és a többi hozzájuk hasonló szar ember miatt) lett az, ami...

2012. okt. 22. 21:14
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
az Anonymus csoportos kiderítéshez annyit hozzáfűznék, hogy ők is elmondták azt, hogy nem teljesen biztos, hogy az a fickó zaklatta amandát. De legalább lenyomoztak egy pedofilt.
2012. okt. 22. 21:25
 7/13 A kérdező kommentje:

Egyébként ha valakit érdekel, megtaláltam :)

[link]

2012. okt. 23. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
kody maxson. egyébként csak nekem nagyon furcsa ez az egész sztori?
2012. okt. 23. 21:54
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 Mert?
2012. okt. 24. 14:26
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
amúgy így utólag kicsit álszent lett a facebook közösség. Még a halála előtt volt "szerencsém" látni a csaj kiposztolt melleit stb, mert pár ilyen facebook csoport viccesnek találta, hogy egy 15 éves csaj mutogatja a sunáját. Kommenteknél meg ment ám a k.rvázás stb.
2012. okt. 24. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!