Halloween-re pár óra alatti elkészítés!?
Szia van pár olyan jelmez ami végül is látványos de elég könnyű megcsinálni :)
pl.:
macska
zombi
boszorkány
vámpír
rendőr
ördög
nyuszi
ennyi jut most eszembe :D én egyszer zombi voltam és sokan mondták hogy nagyon jól sikerült :D ha segítség kell a jelmezekhez szívesen adok ötleteket :D szeretek jelmezeken agyalni :) majd írd meg végül mi leszel :)
hát én fogtam pár régi ruhámat amit már nem használtam és szétszedtem,festettem.
-egy fekete farmert borotvapengével kidaraboltam elég sok helyen és volt itthon ilyen fehér színezett hajlakk amivel kicsit lefújtam hogy eredetibb legyen :)
-egy fehér inget is kivagdostam az egyik úját levágtam felénél és azt csak úgy ráhúztam a kezemre, a vágásoknál kentem egy kis piros rúzst és barna körömlakkot hogy olyan alvadt vér és koszos hatása legyen a többi részére meg ide oda kentem még egy kis ,,vért"
-alá egy fehér tapadós pólót csináltam ugyanezzel a darabolós festegetős módszerrel (és mivel engem zavart hogy a póló alól néhol látszik a bőröm így húztam alá egy fekete trikót, ami ha hideg lesz csak hasznos lesz )
- a hajam feltupíroztam és lelakkoztam (ide is fújtam a fehér színű lakkból egy kicsit)
- az arcomra hegeket rajzoltam és lila foltokat ( a hegeket ilyen piros/barna szemceruzával ill. szájkontúrral, a lila foltokat pedig szemhéjpúderral, hogy eredetibb legyen kenj többféle színt a lila folthoz pl. lilát, kéket, pirosat, barnát
- a kezemre és a nyakamra meg ami még kilátszik a ruhából oda is húztam pár vágásnyomot
ha esetleg elakadsz vagy valami egy képet tudok küldeni üzenetbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!