Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Halloween-re pár óra alatti...

Halloween-re pár óra alatti elkészítés!?

Figyelt kérdés
Halloween lesz a suliba és táncolni fogunk de nem tudom, hogy milyen jelmezbe...(Pénteken lesz és így már nem tudok beszerezni jelmezeket és most nem tudom mi legyek (ami csak pár óra az elkészítéséhez!))

2012. okt. 21. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia van pár olyan jelmez ami végül is látványos de elég könnyű megcsinálni :)

pl.:

macska

zombi

boszorkány

vámpír

rendőr

ördög

nyuszi

ennyi jut most eszembe :D én egyszer zombi voltam és sokan mondták hogy nagyon jól sikerült :D ha segítség kell a jelmezekhez szívesen adok ötleteket :D szeretek jelmezeken agyalni :) majd írd meg végül mi leszel :)

2012. okt. 22. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Húú nagyon köszönöm nekem is a zombi jött be! Elmondanád nekem az elkészítési folyamatát?
2012. okt. 22. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

hát én fogtam pár régi ruhámat amit már nem használtam és szétszedtem,festettem.

-egy fekete farmert borotvapengével kidaraboltam elég sok helyen és volt itthon ilyen fehér színezett hajlakk amivel kicsit lefújtam hogy eredetibb legyen :)

-egy fehér inget is kivagdostam az egyik úját levágtam felénél és azt csak úgy ráhúztam a kezemre, a vágásoknál kentem egy kis piros rúzst és barna körömlakkot hogy olyan alvadt vér és koszos hatása legyen a többi részére meg ide oda kentem még egy kis ,,vért"

-alá egy fehér tapadós pólót csináltam ugyanezzel a darabolós festegetős módszerrel (és mivel engem zavart hogy a póló alól néhol látszik a bőröm így húztam alá egy fekete trikót, ami ha hideg lesz csak hasznos lesz )

- a hajam feltupíroztam és lelakkoztam (ide is fújtam a fehér színű lakkból egy kicsit)

- az arcomra hegeket rajzoltam és lila foltokat ( a hegeket ilyen piros/barna szemceruzával ill. szájkontúrral, a lila foltokat pedig szemhéjpúderral, hogy eredetibb legyen kenj többféle színt a lila folthoz pl. lilát, kéket, pirosat, barnát

- a kezemre és a nyakamra meg ami még kilátszik a ruhából oda is húztam pár vágásnyomot

ha esetleg elakadsz vagy valami egy képet tudok küldeni üzenetbe :)

2012. okt. 22. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj de jó ötlet.. azért megnézhetem a képedet kiváncsi vagyok hogy néznék ki!:)
2012. okt. 22. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Okés:) holnap átküldöm :D
2012. okt. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!