Érdekelne, hogy nincs-e képben valaki, hogy hogyan lehet megcsinálni cosplay-ben a Naruto animében lévő szandált? És azon is gondolkodom, hogy milyen anyagból lenne érdemes nekiállni.
Szereretném elkészíteni a Sasuke cp-mhez
De nem tudom, hogy milyen anyag lenne jó hozzá.....
Tök jó, mert most én is azon vagyok, hogy olyan cipőt készítsek. :D Van pár ötletem, de nem tudom, beválik-e.
Először is, a szandál talpának tökéletes lenne egy nem használt lábujjpapucs (ugye, így hívják? :D), amit átfestesz olyan színűre, amilyenre szeretnéd. Láttam olyan videókat, ahol erre egy levágott sarkú/orrú sötét zoknit húznak, és ezzel le is tudják a dolgot. Nos, ez az egyik változat. Amire én gondoltam (lehet, totál hülyeség^^), az az, hogy valami vékonyabb kartonból - vagy hasonló anyagból, aminek van némi tartása - megformázod a szandált. (Ezt értsd úgy, hogy az orr-részét külön, meg az oldalait, satöbbit kivágod, meghajlítgatod, összeragasztod a darabokat, majd ráállítod a komplett cipőt a gumitalpra. Tehát lesz egy kész cipőformád.) Utána ezt valahogy rögzíted is a talpon. (Illetve előtte ragassz egy rétegnyi anyagot a szandál belsejébe, mert különben túl kemény lesz. (Szerintem.) Aztán kívül is vond be valamiféle textillel. (Én szerintem olyan.. posztószerű anyaggal próbálom ezt meg.) És innentől ahogy érzed. :D
Nem tudom, sikerül-e, de remélem, tudtam segíteni. (És amiről úgy gondolod, totál értelmetlen és fölösleges, azt csak hagyd ki. :))
Oh koszi szépen^^ Így már sokkal előrébb vagyok^^
Arigatou^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!