Voltatok már látnoknál?
Kb fél éve úgy érzem, hogy meg vagyok átkozva. Bármi, amibe belefogok balul sül el, szinte semmi nem sikerül úgy, ahogy eltervezem. Hallottam látnokokról, akik különböző átkokat "vesznek le" emberekről. Én eddig nem hittem ezekben a dolgokban, de most megprobálkoznék vele.
Mi a véleményetek? Ha voltatok már,történt változás?
Minél inkább azt hajtogatod magadban, hogy "el vagy átkozva" meg, hogy "balszerencsés vagy", annál inkább az leszel!!!
Minden az AGYBAN dől el, minden életfunkciónkat az agyunk irányítja, mégpedig az általunk kiadott parancsaink szerint. Legtöbbször nem is tudatosul bennünk, hogy kiadunk parancsokat az agyunknak, olyan észrevétlenül és automatikusan mennek ezek a dolgok.
Akik megtanulják az AGYKONTROLL módszerét, azok tudatosan képesek irányítani az agyukból kifutó parancsokat és ezzel nemcsak a betegek tudnak meggyógyulni, hanem akár a szerencsénket is képesek vagyunk befolyásolni... :D
Nézd meg ezt a videófilmet :
Ha minden reggel és este azt mondogatod magadnak : "Szerencsés vagyok!... Egyre szerencsésebb vagyok!... Napról napra egyre sikeresebb vagyok az Életben!... Minden sikerül, bármibe belevághatok!... Boldog vagyok és sikeres!..." stb... stb...
A YouTube-on egy rakás "Vágyvideó"-t találsz ilyen és hasonló szövegekkel és képekkel, ami segít programozni a JÓT! (A YouTube keresőjébe írd be : Vágyvideó)
Ha megtanulod a módszert, pár hét alatt fantasztikusan megváltozik az életed!!! :D
Nem kell látnokhoz menned, mert jelen pillanatban éppen te vagy, aki szerencsétlenségre programozod saját magadat. A saját negatív gondolataidat kell megváltoztatnod, hogy jobb legyen ezután az életed.
Szurkolok neked! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!