Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltatok már látnoknál?

Voltatok már látnoknál?

Figyelt kérdés

Kb fél éve úgy érzem, hogy meg vagyok átkozva. Bármi, amibe belefogok balul sül el, szinte semmi nem sikerül úgy, ahogy eltervezem. Hallottam látnokokról, akik különböző átkokat "vesznek le" emberekről. Én eddig nem hittem ezekben a dolgokban, de most megprobálkoznék vele.

Mi a véleményetek? Ha voltatok már,történt változás?

2009. aug. 7. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazi látnok nem árulja pénzért a tudását sőt nem is tudni róluk. Nos a problémádra a megoldás a következő: visszaküldöd az átkot arra aki küldte, ezt naponta párszor elmondod magadban, vagy ha érzed amikor rosszat akarnak (mert azt az ember megérzi) akkor nyomban. :)
2009. aug. 7. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én magam is az vagyok...
2009. aug. 7. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem biztos hogy átok van rajtad. A sors kereke egyszer fenn egyszer lenn van. Mindenkinél vannak olyan időszakok amikor bármibe bele fog balul sül el. Van olyan aki nagyon gyűlöl? Az átkot ahogy az előző is írta meg lehet érezni. A rossz dolgoknál esetleg eszedbe juthat mindig egy név.
2009. aug. 10. 06:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Látnokok NEM léteznek

pl budapest TV joslás

hallo egy nézövan a vonalban tessék ?"" már elöre keveri a kártyákat :S""

NÉZŐ : jonapot kivánok azt szeretném megtudni hogy fog e engem utazás közbe valami baj érni ?

malorkára utazom a férjemmel

JOS : hát lesznek nehézségek talán egy kis álmatlanság gyomorrontás

ÉN :

na ehez nem kell nagy tudomány !! :D

1 idegen helyen nehezebben alszunk el

2 kell egy kis idő amig az ottani ételeket megszokja a gyomrunk :)

2009. aug. 10. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!