Voltatok már megkötözve?
Figyelt kérdés
(+ a szátok bekötve) Ha igen, mesélnétek róla?2011. szept. 4. 13:07
1/15 anonim válasza:
Persze Én minden este kikötözömmagamat a Kéményünkhöz....Kifejezetten kényelmes + csak igytudok elaludni...De vigyázni kell mert a kémény magasan van és álltalában ha Észrevesznek az arra közlekedő Szivárványpónik Mindíg betámadnak...És olyankor menekülni kell mert ha elkapnak elkezdenek Rokizni a Fülcimpádon ...
2/15 anonim válasza:
ekkora hulyeséget még nem hallottam
4/15 anonim válasza:
hát persze..:) ez naon beteg kérdés már bocsika..ez hogy jött de komolyan?
5/15 Kellar J. válasza:
Engem a nevelő faterom hülyeségből hozzá szigszalagozott egy székhez meg kipeckelte a számat. És fogadtunk h ha segítség v cél szerszám alkalmazása nélkül ki tok szabadulni akk kapok egy doboz cigit meg 2 kupica páleszt. És nyertem. am ez kajak igaz.
6/15 anonim válasza:
Még nagyon régen a csuklómnál.:) Manapság csak "fenyegetnek", h ha még egy olyat teszek, ami nekik nem tetszik, a hátam mögött össze fogják kötni a karomat.:D
Meg az is régen volt, h meg akarták ragasztani a számat, mert túl sokat beszéltem.
7/15 anonim válasza:
Igen, engem legutóbb pvc esőoverálba kötöztek, csak simán gúzsba, szám betömve, leragasztva és a kapucni olyan szorosan meghúzva, hogy semmit se láttam. Izgi volt, mert minél többet kapálóztam, annál melegebb volt a ruhába zárva.
Szeretek fényes esőkabatokba lenni, annál jobb volt a bezártság (sufniba voltam belakatolva)
Ilyenre gondolsz? :D
15/f
8/15 A kérdező kommentje:
És hogyan szabadultál ki?
2016. jan. 17. 20:40
9/15 anonim válasza:
En sehogy, kiszabaditottak ugy 3 oran belul
10/15 A kérdező kommentje:
Mesélj róla bővebben, hogy milyen érzés volt, tudtál e esetleg egy kicsit is beszélni stb...
2016. jan. 18. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!