Ha eddig hason aludtam világ életemben, meg tudom szokni a hanyatt fekvést?
Figyelt kérdés
Sosem tudtam elaludni csak hason, de reggelre most már eléggé ráncosan ébredek, összegyűrődik az arcom. Ezért átszoknék a hanyatt alvásra, de akárhányszor próbáltam nem tudtam úgy elaludni. Mit gondoltok egy idő után megszokom majd és elalszom úgy is? Buta kérdés, de most engem ez foglalkoztat.2012. okt. 19. 10:24
1/2 anonim válasza:
Nekem nem sikerült megszokni.
Én is jóval nehezebben tudtam elaludni háton fekve, mint hason, amikor meg sikerült, általában alvási paralízis lett a vége. Úgy döntöttem inkább fájjon reggelente a bordám, alszom továbbra is hason...
2/2 anonim válasza:
Nos, eleinte én se bírtam háton fekve aludni, bevallom kicsit tovább tart most is így álomba szenderülni, de megszoktam. Azért szoktam rá, mert hanyatt fekve nem alszom el (annyira) a hajam, és némiképp könnyebben is ébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!