A csendes embereket miért szúrják ki?
Mert az "átlag" emberek hozzá vannak szokva a náluk gyengébb emberek megalázására, cseszegetésére. Már több az ilyen ember (legfőképp fiatal) mint a normális.
Lehet hogy a csendes embereknek több barátja lenne hogyha nem lennének ezek a négyképű beképzelt bunkók?? Az 100%-ék hogy több lenne, de mivel már tapasztalták ezeket az atrocitásokat feléjük, ezért csak a teljesen megbízható barátokat keresik.
Attól, hogy csendes vagyok nem jelenti azt, hogy védtelen.
Az igaz, hogy nem vagyok népszerű, de nem is akarok az lenni. És igen mi megbízható barátokat keresünk.
Válaszodra röviden felelve: azért, mert egymás között akarnak nagymenőnek látszani. pedig nagyon gyengék. nincs bennük becsület, lelkiismeret. de ezek nem csak a csendes embereket szúrják ki.
Egy csendes emberhez méltóan nincs több mondani valóm.
Pedig sok gondolatom van erről a témáról, de egyszerűen nem érek vele semmit ha kifejtem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!