Sondajro.com vagy UmfrageFag. Net. Valaki valami tapasztalat vagy konkrétum?
Az én válaszom is az,hogy egy mocskos szemét csaló "justyú" szőröstalpú jellemtelem tetves banda!
Akik más nevét felhasználva - vagy legalább is hasonlót - beakarják mocskolni, egy jól működő, jó hírnevűnek mondott cégnevét! Szerintem sajnos nem mai keletűek ezek a tevékenységek!
Az ilyeneket tevőket, úgy meg kellene büntetni,hogy azt is megbánják ,hogy a világra jöttek!!!!!!!!!
Kedves Sondajrosok!
Én gondoskodtam róla, hogy ne működjön ez az oldal tovább.
A december 6.-án esedékes kifizetésem még dec.16-án sem érkezett meg, ezért a contact menüben írtam nekik egy perrel fenyegető levelet. Másnaptól már semmilyen IP címről nem volt elérhető az oldal, ez a mai napig így van, remélem így is marad, és jól megszívták. Dögöljenek meg (leginkább éhen) Üdv. Egy naív Sondajros
Kedves DJ Jano! Ne reménykedj, ezek a büdös életben nem fognak fizetni. Egyébként, ha netán újra indulna az oldal, akkor ismét megfenyegetem őket. Nem hagyom, hogy még több embert hitegessenek, és becsapjanak.
Üdv.
Trigi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!