Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sondajro.com vagy UmfrageFag....

Sondajro.com vagy UmfrageFag. Net. Valaki valami tapasztalat vagy konkrétum?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 09:31
1 2
 11/16 anonim válasza:

Az én válaszom is az,hogy egy mocskos szemét csaló "justyú" szőröstalpú jellemtelem tetves banda!

Akik más nevét felhasználva - vagy legalább is hasonlót - beakarják mocskolni, egy jól működő, jó hírnevűnek mondott cégnevét! Szerintem sajnos nem mai keletűek ezek a tevékenységek!

Az ilyeneket tevőket, úgy meg kellene büntetni,hogy azt is megbánják ,hogy a világra jöttek!!!!!!!!!

2012. dec. 29. 12:23
 12/16 DJ Jano válasza:
Hello...ki mit tudd a Sondajro.com-ról???
2013. jan. 2. 23:01
 13/16 anonim válasza:

Kedves Sondajrosok!

Én gondoskodtam róla, hogy ne működjön ez az oldal tovább.

A december 6.-án esedékes kifizetésem még dec.16-án sem érkezett meg, ezért a contact menüben írtam nekik egy perrel fenyegető levelet. Másnaptól már semmilyen IP címről nem volt elérhető az oldal, ez a mai napig így van, remélem így is marad, és jól megszívták. Dögöljenek meg (leginkább éhen) Üdv. Egy naív Sondajros

2013. jan. 3. 00:21
 14/16 DJ Jano válasza:
Én azt tudom igen per van tán...de be fog indulni...nekem is ma volt 6dika.....lehet holnap kapok pénzt
2013. jan. 6. 21:58
 15/16 anonim válasza:

Kedves DJ Jano! Ne reménykedj, ezek a büdös életben nem fognak fizetni. Egyébként, ha netán újra indulna az oldal, akkor ismét megfenyegetem őket. Nem hagyom, hogy még több embert hitegessenek, és becsapjanak.

Üdv.

Trigi

2013. jan. 11. 01:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Be fog indulni más néven más felülettel,azt sem fogod tudni hogy ugyanazok e állnak mögötte!De ha ilyen ostobák vagytok hogy elhiszitek hogy pénzt kerestek akkor meg is érdemlitek hogy átverjenek benneteket!
2013. ápr. 5. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!