Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sondajro.com vagy UmfrageFag....

Sondajro.com vagy UmfrageFag. Net. Valaki valami tapasztalat vagy konkrétum?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 09:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel, egy ismerősöm a Sondajro-ból már kapott pénzt, én jövő hó elején várnám az első kifizetést, mégpedig kíváncsian :)
2012. okt. 17. 10:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz, idővel mindegyik ilyen pénzcsináló oldal bezárt (adócsalás miatt főleg), nem nagyon vannak amik mondjuk stabilan évek óta mennek.

Elkeseredett és buta emberek használják ezeket akik minden jónak hangzó ajánlatba belemennek, ha más módon nem tudnak pénzt szerezni.

2012. okt. 17. 11:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Gyerekek beszartok.Én tökre nem hittem benne mondtam hülyeség és nem foglalkoztam vele.De egyszer gondoltam egyet és elkezdtem csinálni.És bármilyen hihetetlennek tünik nekem jött a pénz.Amit én se hittem volna!!!
2012. okt. 22. 00:34
 4/16 anonim válasza:
És meyyi idő után kaptad a pénztí,ímert én 1 hónapja csinálom,de pénzt nem láttam belőle...
2012. okt. 23. 20:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Sondjaro: 23-ig lehet gyűjteni aztán elméletileg 10-én küldik a paypalra.
2012. okt. 23. 21:49
 6/16 anonim válasza:
és hogy kell kikérni a pénzt? én rámegyek a kifizetés gombra de ott nemsok mindent ír.
2012. okt. 24. 09:51
 7/16 ildiko57 válasza:
Érdekes hogy az ilyen munkákról csak olyanok irnak,akik épp hogy csak elkezdték,pedig ezek nem csak most alakultak, és olyan emberek soha nem irnak akik már többször meg is kapták a pénzt. Ezáltal mások is nagyobb kedvvel csinálnák, mindig csak a kisérletezők érdeklődnek,de olyan válasz nem jön hogy ő már többször is kapott pénzt.Mért van ez,talán mert nem igazak ezek a munkák?Szerintem napi pár perces munkáért nem fizetnek akár 1000 eurot havonta,tul szép lenne!Nem?
2012. okt. 25. 08:50
 8/16 azöcsi válasza:
Az én tapasztalatom a sondajro-val konkrétan az,hogy NEM FIZET!!! Az Umfragen már kétszer pörgettem ki az 1500 eu-t,bár még nem mentem ki a 40 nap-bol,szerintem ez sem fog fizetni. Csak azt tudnám ,hogy ezeket senki nem ellenörzi?
2012. nov. 15. 09:03
 9/16 anonim válasza:
Hát értelmetlen az egész "Sondajro.com" minden 500. euro után kikértem paypalom is van és működik is és 3 hónap alatt semmit sem láttam az egészből egészen 2076 euroig csináltam és sose történt semmi és több ismerősöm csinálta és nekik se volt semmi úgyhogy felejtsd el.
2012. dec. 17. 19:20
 10/16 greybull válasza:
Én is csináltam, eljutottam vagy 850 euro-ig, aztán hipp-hopp felszívódtak, egyik kereső sem leli őket sehol. Fizetésre sor sem került és a jelek szerint már nem is fog. Most 2012.12.28.van, már 3 hete eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Szerintem átverés volt az egész.
2012. dec. 28. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!