Mit tegyek, ha változni szeretnék, de nem megy?
15 éves lány vagyok.Mostanában nagyon szomorú és zárkozott vagyok.Nagyon félek a középiskolától.Pedig még nyár elején elhatároztam,hogy lefogyok,magabiztos leszek,és nagyon jó lesz a középsuli.De már most rettegek.mert sajnos zárkozott,visszafogott típus vagyok.Pedig én azt érzem,hogy belül teljesen más vagyok.Legszivesebben mindennap buliznék,pasiznék,táncolnék.Ehelyett egész nyáron bent ültem a szobában,gépeztem,és sehova se mentem el.Az a baj,hogy nincs semmi önbizalmam,undorítónak látom magam.A hormonjaim meggájdultak,ezért ott is szörösödöm ahol nem kéne,mondjuk epilálok,de azért mégis zavar.A fejem tiszta pattanásos,nagyon ronda.Ráadásul a lábam nagyon vastag.a combom 58 cm,a vádlim 38 cm.Amolyan kis csendes ,visszafogott lánynak ismer mindenki,de valójában másnak érzem magam.És az a szar,hogy félek ki hozni magamból a valódi énemet.Mert már teljesen megszoktam ezt,a szüleim előtt mindent szégyellek,olyat is amit nem kéne.Fiúkról,szexről nem is tudnák velük beszélni.Már annyira megszoktam azt,hogy sehova se megyek el,hogy nagyon furcsa lenne,ha elmennék bulizni.de mégis jó lenne.Már sokszor magamat se értem.nem merem felvállalni a saját stílusomat,ízlésemet,nem merem kimondani amit érzek.most regisztráltam magam a myvipre,tettem fel képet is,de mindig azt gondolom,hogy nálam mindneki szebb,meg,hogy biztos azt gondolják,hogy hogy néz ki ez?ha állok a buszmegállóba,és röhögnek,azt hiszem,hogy rajtam röhögnek.nem merek az emberek szemébe nézni.utálom magam.Már eltelt a nyár majdnem,és semmire se jutottam,amit elterveztem.amúgy meg rosszul vagyok a mai világtól.hánynom kell a myvipen a miss páwa,meg hasonlóktól.már egyáltalán magamat se értem.szeretnék végre szép,magabiztos, erős lenni lelkileg.
valaki segítsen!bocsi,a zavaros írásért,meg a helyesírási hibákért.
Anno velem is így volt ez, amikor középsuliba kerültem, de én a nyáron megismerkedtem neten egy csomó emberrel és rávettem magam, hogy na akkor most vagy soha. És eljártam velük, egyre több emebrt ismertem meg, azóta ők lettek a legjobb barátaim, eljárunk együtt sokat, stb.
Ha budapesti vagy, akkor tudok segíteni rajtad. Neked egy olyan emberre van szükséged, aki az igényeidet figyelmbe véve megfog és kiráncigál a kényelmes életedből, hogy végre rátalálhass önmagadra és azt az életet éld, amit szeretnél. Érdekel az ajánlatom?:D
17/L
Elöttem szóló 17/L.
Olyan furcsa hogy vannak még olyan emberek is akik segíteni akarnak máson, és nem megalázni. :) tiszteletem :)
Szia!
Én Jézust Krisztust ajánlom! Az Ő képére és hasonlatosságára lettél teremtve! És Ő így is szeret! Persze, akarj szebb lenni, de tudd, hogy Ő így is elfogad és szeret téged és tárt karokkal vár! És megszabadít a terheidtől! Hát nyisd meg a szíved Őelőtte és fogadd el azt, amit érted tedd, azaz, hogy meghalt a Te bűneidért is! A keresztfára vitte a gyengeségeinket, az erőtlenségeinket, a betegségeinket! ... Kérd Őt, hogy segítsen kitörni ezekből a depressziós, vádlós, kárhoztatós légkörből! Én is nagyon gátlásos voltam... és rettentő magányos és depressziós! Épp ilyen állapotomban kértem, hogy adjon Nekem egy kedves, rendes, nyugodt férjet és lám lám 1 hónap múlva már ott is volt a NAGY Ő. Másfél hónap múlva megkérte a kezem... Életem minden egyes perce boldogan és kiegyensúlyozottan telik el! Örökké hálás leszek az Úrnak!
mintha csak rólam írtál wolna abba h csúnyának,köwérnek,és h ha röhögnek a buszmegállóba és azt hiszed h rajtad.a sok pattanásra egy jawaslat:dalacin emúlzió krém 50 ml
az lenne a kérdésem h egy barátod sincsen?mer ha wan elmondhatnád neki..kérnél a szüleidtől zsozsót és kérd meg h alakítson át.wagy ha egy style teccik magad is elmehecc és wásárolhacc.ne félj kimutatni a stílusod és nem légy zárkózott legyen egy kis akaraterőd h igenis megakarsz wáltozni.hidd el menni fog ha bízol magadban csodákra wagy képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!