Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell elutasítani?

Hogyan kell elutasítani?

Figyelt kérdés
Hogyan utasítsak el valakit, úgy, hogy ne legyen bunkó a hangvétel? (pl találkát)
2012. okt. 14. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Ún. ÉN-üzeneteket kell mondani, és igazat. Mi az oka annak, hoyg nem akarsz elmenni a találkára?
2012. okt. 14. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
"Bocs de ronda vagy,engemet csak helyes pasik nyalhatnak ki"
2012. okt. 14. 23:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel a fiú, akkor az nem túl durva, hogy bocsi nem , mert nem érdekelsz, nem akarlak megismerni..
2012. okt. 14. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi a szitu, és mi az oka, hogy nem akarsz elmenni a találkára?
2012. okt. 14. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Imádom ha lepontoznak ezért kiírok még egy javaslatot :D :D :D

"Bocsi de már kinéztem magamnak egy milliárdos vén fószert,igaz hogy már nem áll fel a farka de inkább vele leszek érzelem nélkül mint egy rondasággal mint amilyen te vagy"

2012. okt. 14. 23:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem érdekel a srác. Nem akarom megismerni, ennyi. De ezt nem lehet szépen leírni.
2012. okt. 14. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, de keveset mondasz. Odajött az utcán egy vadidegen srác? És mit mondott?

Vagy egy osztálytársad, akivel 5 éve egy osztályba jártok, szeretne randit? Nem mindegy.

2012. okt. 14. 23:47
 8/9 A kérdező kommentje:
vadidegen, aki írt csak úgy + 5 éve szerelmes belém egy fiú
2012. okt. 15. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézd, én még mindig nem értem, nem pontosítod a szitukat.

Ebből azt gondolom, hogy valószínűleg általánosságban nem vagy sikeres a kommunikációban, és ezért okoz gondot az elutasítás is. Nekem nem okoz gondot, de ahhoz, hogy elmondjam azt a mondatot, amit megfelelőnek érzek a Te helyzeteidben, ennél érzékletesebben kéne elmondd, mi a helyzet.

Melyik városban laksz? Debrecenben az egyik ismerősöm tart ilyen embereknek tanfolyamokat, hogy hogyan lehet jól beszélgetni, kommunikálni.

2012. okt. 18. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!