Lehet kegyelmesen elutasítani egy barátot? ( én nem tekintem barátnak ő pedig "nyomul" )
Figyelt kérdés
Szóval középiskolába megyek szeptemberben és abba az iskolába jön egy osztálytársam ( 8 éve ismerjük egymást) mivel viszonylag kicsi osztály ( 13 fő) volt ezért viszonylag jól ismerjük egymást,ő azthiszi hogy az én barátom.viszont én soha életemben nem akartam tőle barátságot teljesen mások vagyunk meg minden.Ő viszont mindig jön hogy menjek vele meg minden,sőt azt kérte hogy koleszba is egy szobába legyünk ( az igazgatótól) miközbe engem meg se kérdezett.hogyan mondhatnám meg neki hogy rám ne számítson?2012. júl. 26. 15:45
1/2 anonim válasza:
Legjobb ha egyenesen a szemébe megmondod neki, ez a legtisztább dolog. Így te sem szerzel egy "fölösleges" barátot, és ő sem pazarolja rád az idejét, hanem talál valakit aki értékelni fogja őt is. Nem lesz egyszerű a szemébe mondani, de tedd meg.
De azért kíváncsi lennék, hogy miért nem szimpatikus neked az illető? És lányok vagy fiúk vagytok?
2/2 A kérdező kommentje:
Fiúk vagyunk,teljesen különbözünk egymástól én sportolok bulizok és hasonlók ő meg az a tipikus otthonülős kocka,emellett nagyon gyerekes is.
2012. júl. 29. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!