Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt még olyan ember...

Van itt még olyan ember rajtam kivül aki nem szereti az iwiw-myvip stb. oldalakat?

Figyelt kérdés
Én mindkettön rajta vagyok,kb. 20 ismerösöm van.Láttom hogy mások 500-600 vagy még több ismerössel rendelkeznek,ezt valahogy nem tudom elhinni,még nagyon a 100 ismeröst/barátot is sokallom.Az én felfogásom szerint ismerösnek az számit,akivel nem találkozok minden nap,de azért több mindent tudok róla nem csak a nevét.Most komolyan!Vannak olyan emberek akik akár 100 emberrel is ilyen kapcsit tartanak fenn???Vagy ez valamilyen menözés,hogy a másodunokatesom szomszédját is bejelölöm hogy több ismim legyen?Mert én olyan csajnál is 750 ismit találtam,aki csak dolgozni jár és ennyi.vagy ezt én látom rosszul? Bocsi hogy kicsit hosszú lett! :)
2009. aug. 6. 21:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
utsónak? nem azokkal foglalkozoik akik szeretik, csak tudni szeretné, hogy más is így van e ezzel. igenn én is utálom, de muszáj fent lennem iwiwen mert az angol tanár ott küldi a leckéket. utsó évem lesz, utána törlöm magamat onnan is.
2009. aug. 13. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!