Van itt még olyan ember rajtam kivül aki nem szereti az
iwiw-myvip stb. oldalakat?
1/11 anonim válasza:
Én is rajta vagyok.ÉS nekem is az egész homályos.Sztem egy ember nem képes annyi embert ismerni.Mármint rendszereséggel.Nekem is hihetetlen az egész.
2009. aug. 6. 21:16
persze. volt iskola, új iskola, szakkörök.. az osztálytársakon kívül évfolyamtárs, meg a többiek.. tanárok..
aztán. edzés, tánc, stb.
szomszédok, utcabeliek, rokonok..
közös nyaralás, utazás, ahol sok emberrel megismerkedhetsz.
nagyon gyorsan összejön az a 3-4száz embre, nem értem, miért vagy ezen kiakadva.
2009. aug. 6. 21:17
A myvipen csak 26 ismrosom van, de mind rokonaim. Az iwiwen 358 az osztalytarsaim, munkatarsaim, jo barataim, szomszedaim meg termeszetesen a rokonaim vannak bejelolve.Mnd ismerem oket, ismeretleneket nem is jelolnek!
Viszont en is ismerek olyanokat, hogy azt sem tudjak, hogy kicsoda-micsoda vagyok es jelolgetnek, de en nem szoktam visszaigazolni.
32/N
2009. aug. 6. 21:20
4/11 A kérdező kommentje:
Azért vagyok "kiakadva" mert véleményem szerint az,akivel találkoztam egyszer,beszélgettem vele az nem ismerös! A kérdésben már leirtam,szerintem az az ismerös,aki távolabb áll tölem mint a barátaim,de azért néha talizok vele,és tudok róla valamit.Az számomra nem ismerös,akivel pl.egy táborba voltam és utána soha többé nem látom.
Én is utálom ezeket a rendszereket, sztem az ötszáz feletti ismerősszámúak a hihetetlenek. :S
2009. aug. 6. 21:23
Utálom az összes ilyen közösségi oldalt, myvipről már 1000 éve töröltem magam, iwiwen csak amiatt vagyok fenn, mert így könnyebb vizsgaidőszakban jegyzetet szerezni. jövőre végzek, akkor onnan is offolom magam. amúgy kémprogram az összes ilyen portál, a sok idióta meg kirak magáról albumonként min. 40 fotót...
2009. aug. 6. 21:26
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: maximálisan igazad van! plussz még telefonszám,cim hogy megkönnyitsék a perverz idióták dolgát :)
Nekem 4 ismerősöm van iwiwen. :) Névnek sem raktam ki a saját nevem hogy ne találjon meg senki. Az a 4 ember a legfontosabb a számomra és őket felvettem. De amúgy csak nézelődni szoktam az oldalon, ismerősöket, rokonokat nézegetem hogy mi van velük.
2009. aug. 6. 21:59
Én imádom a myvipet, nem tehetek róla:D
Ismerősöket gyűjtök, már 3000 ezer van, nem mindet ismerem, de egy részükkel msn-ezek vagy levelezek. Imdáom olvasgatni a kommentárokat, vagy nézegetni más AL-ját:D
2009. aug. 6. 22:32
Nekem teljesen mást jelent az ismerős. Tehát ha pl. találkozol valakivel és megismerkedsz és utána nem látod többet már az is ismerős lehet mivel ismered őt nem idegen.Arról nem is beszélve hogy msn-en is felveheted ha ki van az msn címe írva. Amúgy ez részben azért is jó mert pár év után rá lehet keresni régi haverra/osztálytársra Bár kinek a pap kinek a papné, nem kötelező használni. Csak egy valamit nem értek ha annyira nem szereted a myvipet és az iwiw-et akkor miért foglalkozol a témával és miért nem tojod le az összes ilyen embert nagy ívből?
2009. aug. 6. 23:28
Kapcsolódó kérdések: