Ciki ha 7. -es lány még nem csókolózott?
Gratulálok, te érettebb vagy, nint a korosztályod!
Amúgy meg nem ciki, sőt, egy 7.-esnek inkább még a tanulással kellene foglalkoznia, nem azzal, hogy ki mikor csókolözik kivel.
Ha meg ilyenekkel b@sztatnak annak ellenére, hogy elmondtad a véleményed, akkor azok nem igaz barátok/barátnők.
Inkább a tanulás lenne ennyire felkapott téma a mai világban:)
Én se azt mondtam, hogy öltönyben járjanak könyvtárba, csak azt, hogy ha az a legnagyobb baja, hogy még nem csókolózott 12-13-14 évesen, az nem ciki.
Inkább az a ciki, ha valaki ebben a korban leissza magát a sárga földig, minden másnap. Na meg a cigi.
Nem ciki, éretten gondolkodsz, ne azért tedd meg, mert elvárják, vagy mert más azt mondja, hogy ciki..
én 15 múltam az első csóknál...akkor voltam érett rá, és nagyon tetszett a fiú akivel megtörtént.(egy felelsz v mersz játéknál kaptam PUSZIT, de nem számítom, mert tényleg csak összeért a szánk, mint gyerekkorban...)
Az szüzességemet is 18 után vesztettem el, bár azzal várhattam volna, de csak utóbb gondolom így, mert később nagyon megbántott az akivel történt..
Most meg jön az a kérdés, hogy ciki, hogy 5 évesen még szűz vagyok?
Esküszöm, ez lesz legközelebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!