Pár sorból meg lehet ítélni egy embert, hogy belsőleg milyen? Irigy, önző, hazug stb?
Eddig mindenki azt mondta hogy sok idő kell mire kiismeri az ember a másikat. Elég kemény negatív véleményeket kaptam ismeretlen emberektől, akik csak pár sort olvastak tőlem, de már minden rossznak leírtak.
Persze jókat mosolyogtam rajta, nem azt nézem, hogy mit mondanak rólam, hanem hogy KI mondja! :)
Kiismerni nem tudja, pár következtetést azért le lehet vonni az írás stílusából( Mint a pl a beszéd stílusából is), de ennyi.
De várjál, te is azt írtad, h "kemény negatív véleményeket kaptam ISMERETLEN emberektől... , nem azt nézem, hogy mit mondanak rólam, hanem hogy KI mondja."
->Tehát te sem ismered őket, akkor te is csak következtetéseket vonsz le az ők írásaiból, külsejéből, stb, mikor megnézed ki mondja, te sem ismered őket. :D
Az emberek ilyenek, mindenki kap kritikákat
Áá, elküldte előbb. :S
Szóval, mindenki kap kritikákat, de tudni kell kezelni őket. Majd te eldöntöd h melyiket sz.rod le, és melyiket fogod fel úgy, mint építő kritika.
Ja, és érdemes megnézni azt is, mit mondanak, nem csak azt, h ki mondja. Aki okos, az a kritikát is az előnyére fordítja. ;)
De most valaki 10 sorból le tudja szűrni, ha én pénzéhes, irigy, hűtlen stb vagyok? (Egyik sem igaz rám)
Az önző tetszett a legjobban...
De nem adok olyan emberek véleményére akik nem ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!