Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Felmondás vagy inkább maradás?

Felmondás vagy inkább maradás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom mit csináljak ezért fordulok hozzátok tanácsért. Van egy munkahelyem ami miatt naponta kb.1-1,5 órát kocsikázok /oda-vissza/ mivel nem a lakhelyemen tudtam elhelyezkedni reggel 5:30 kor kelek mert 7re járok-délután 3-ig dolgozok kb. olyan 3:30-ra ha a forgalom engedi, ha nem később érek haza, a bérem nettó 70eFt. + 15eFt amit készbe kapok. Utazást nem térít így olyan 60e Ft-ért dolgozok mivel az üzemanyag sincs ingyen. Ha más közlekedési eszközt használok akkor olyan 3 óra hosszába telik míg a munkahelyemre eljutok és haza megyek. Ezért nem tudom mit csináljak nagyon gondolkodok a felmondáson.
2012. okt. 11. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne mondj fel, mert akkor még az a 60 sem lesz. Én a helyedben előbb keresnék más munkát, és ha már sikerült találni valamit, csak akkor hagynám ott ezt a munkahelyet.
2012. okt. 11. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, már keresem az új munkahelyet csak hát itt nem lehet ám úgy elmenni nem nagyon engednek még fél napra sem el,és már két helyre is kellett volna mennem de mind a kettő délelőtt 11kor lenne de nem mehetek.a főnök kijelentette hogy a 22 nap szabimból a felét őt illeti.
2012. okt. 11. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:

" főnök kijelentette hogy a 22 nap szabimból a felét őt illeti."

A szabadsággal tudtommal nem lehet "üzletelni", így olyan nincs, hogy a főnöködnek te adod oda a szabadságaid felét! Az már egyébként lehetséges, hogy a munkahelyed rendelkezik a szabadságaid X %-a felett, de az már más kategória.

2012. okt. 11. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Pedig így van sajnos, a nyári szabit is csak úgy lehetett kivenni hogy hétvége is beleessen mert 1 egész hétre nem lehet nagyon elmenni.
2012. okt. 11. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!