Miért nem tudok máshol rajzolni?
Figyelt kérdés
Van egy tollam amit még anno az electro coord adott ingyen. Na ezzel a tollal otthon egész jól tudok rajzolni, de máshol ugyanazzal a tollal nem. Se másik tollal. Most nem tudom hogy a környezet a hibás vagy a toll?2012. okt. 7. 15:35
1/2 nemethhedi válasza:
Ha eddig is ez volt, pszichológiailag a környezetválás az oka.Ha pedig nem akkor egyszerűen be kell menned a kórházba mert nagyon furán viselkedsz :D
2/2 anonim válasza:
Régebben én is így voltam vele... Gyakorolj többet és majd máshol is sikerül.:) Az a baj, hogy nem a megszokott közegben vagy, és ez bántja a lelki békéd. Márpedig idegesen rajzolni nem lehet. Majd megszokod, csak koncentrálj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!