Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mennyi pénzt kaptok egy hétre?

Ti mennyi pénzt kaptok egy hétre?

Figyelt kérdés
Én 10000ftot. Hogyan spóroljak? Atlagos kiadasaim vannak pl havonta kormos az 2000ft csak, valamint heti 3 szoli az 3000 ezekrol nem mondok le. Lehet h hulyevagyok de szerintem ha nem vagyok barna akkor rosszul all a sminkem a hajam. Ez az en fetisem ne itelkezzetek hozzateszem nem vagyok tulszolizott liba mert sokszor sajnalom ra a penzemet. Mindenféle módszert irjatok!
2012. okt. 5. 17:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Emlizettem,hogy munkat keresek..nyaron is dolgoztam takaritottam a tetves balatoni szallodat...h mertek par mondat utan itelkezni? Botrany...valamint nen vitatkozni jottem hanem spirolasi tanacsokert ugy h ha nem tudsz akkor koszi de nem vagyok kivancsi az eloiteleteidre!
2012. okt. 7. 17:52
 22/28 anonim ***** válasza:

"nyaron is dolgoztam takaritottam a tetves balatoni szallodat"

Tetves balatoni szálloda... Ennyire becsülöd a munkát. Ez nem előítélet, hanem puszta tény. Téged nem érdekel a pénz mert a zsebedbe rakják...

Leszólod még a munkát is. Más meg örül, ha újságot hordhat 15Ft/darab fizuval... Igen! most megint írhatod, "hogy baj az, hogy nekem van munkám" nem az a baj, nem sajnálom én tőlled, de akkor becsüld meg a munkát ha dolgozol!!! Felnőtt emberek nem kapnak munkát... te meg nyavalyogsz itt, hogy nem tudsz elkölteni 40ezret.

Más embereknek az egész hónapra van 47ezer fizetésük amiből az egész család él...

Te bele gondolsz egyáltalán abba, hogy miket írsz?!?

én sem vitatkozni jöttem...

Tehát a válaszom az eredeti kérdésre:

Van 10ezred, abból elmegy 5ezer (mert nélkülözhetetlen a szoli meg a műköröm a tökéletes külsődhöz)+ elmegy még 2000 a nyelvtan tanárra (ami, mint láttuk szintén nélkülözhetetlen). Így marad 3000. Az meg szépen félre rakod. És lám spóroltál...

Nagyon nehéz igaz?! Szerinted más hogyan spórol? Sehogy, mert nemhogy spórolni nem tud de még éhen is hal...

Ja és hogy elkerüljem ezt az előítéletes dolgot:

Én is jómódú családba születtem és élek most is. Dolgozom a nyáron (tesco árufeltöltés) azért mert szeretek! Nem költöm el a pénzem arra, hogy úgy nézzek ki mint egy barbi... nincs rá szükségem. Önkéntesmunkát végzek, mert szeretem csinálni. Bár neked lehet hogy letörne a cuki kis műkörmöd... Mindent megkapok amire csak szükségem van, de én pont ezért nem kérek pénzt. Nincs rá szükségem, mivel dolgozok. Elkölthetnék hetente 50ezreket...de miért? mert megtehetem attól még nem kell megtennem...

Sosem értettem az ilyen embereket amilyen te is vagy... Ezért ilyen szar a világ mert mindenki csak magával törődik, meg a pénzel!

Üdv.: K (18/L)

2012. okt. 7. 19:02
 23/28 A kérdező kommentje:
Azt veszem eszre h te azokat akik adnak magukra es van penzuk felteszed 1 lapra es az összes önző és csak magára gondol... Nem értem..attól hogy van pénzem lehetek jo ember..sőt meg akkor is ha kicsit tobbet foglalkozom magammal...hihetetlen ugye?!...
2012. okt. 8. 07:31
 24/28 anonim ***** válasza:

A kérdés már ott hibádzik, hogy mi (akik dolgoznak, és nem s szülők tápolják őket) nem kapunk pénzt, hanem megdolgozunk érte akár suli mellett is. Így nincs olyan hogy könnyen jött, könnyen ment.

Te megszoktad ezt hogy 40e-et elszórsz ide oda, mert könnyen jött, akkor biztos össze fogsz állni egy olyan pasival aki havi 100e-et keres. Aha, persze, nézz mást szamárnak, ne minket!

De hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Pénz spórolni úgy lehet, hogy nem költöd el amit kapsz vagy amiért megdolgozol!

2012. okt. 8. 09:59
 25/28 A kérdező kommentje:
Azzal leszek akibe szerelmes leszek...lehet gazdag v szegeny..
2012. okt. 8. 14:26
 26/28 anonim ***** válasza:
Oké, majd ha lesz valakid (férj, és nem valami aminek a nevét se tudod) X év múlva jusson eszedbe ez a vita.
2012. okt. 8. 16:11
 27/28 A kérdező kommentje:
Rendben :)minden jot
2012. okt. 9. 08:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Úristen! Műkörmös, szolis, elkényeztetett 18 éves pcsa? Na ilyen nem kéne az életbe normális embernek! xDD
2012. nov. 15. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!