Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mennyi pénzt kaptok egy hétre?

Ti mennyi pénzt kaptok egy hétre?

Figyelt kérdés
Én 10000ftot. Hogyan spóroljak? Atlagos kiadasaim vannak pl havonta kormos az 2000ft csak, valamint heti 3 szoli az 3000 ezekrol nem mondok le. Lehet h hulyevagyok de szerintem ha nem vagyok barna akkor rosszul all a sminkem a hajam. Ez az en fetisem ne itelkezzetek hozzateszem nem vagyok tulszolizott liba mert sokszor sajnalom ra a penzemet. Mindenféle módszert irjatok!
2012. okt. 5. 17:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Értem. Hát akkor meg ne legyen, akkor gáz ha nem marad az embernek pénze, ha vannak fontos dolgok amikre muszáj lenne. Én is mindig találok vásárolni valót de a pénz nem azért van hogy gyűjtögessük (legalábbis nekem nincs ilyesmire szükségem, mint írtam, jó élünk, ígérve lett nekem saját autó, diploma után pedig saját lakás, csak ha meglesz az első igazi munkám, onnantól legyek képes ezeket fizetni), hanem egy eszköz arra hogy jól érezzük magunkat. Ha te a szolitól, körmöstől, meg a többi dologtól amit megvásárolsz érzed jól magad akkor ne problémázz azon hogy de nem marad pénzed... Nem a zsebpénzből kell spórolni amúgy se, ha találsz munkát abból a fizetésből majd lesz mit félrerakni - bár gondolom a diákmunkáért se fizetnek sokkal többet mint 40ezer.
2012. okt. 5. 18:06
 12/28 A kérdező kommentje:
Hat nem.. De mivel nagykoru vagyok mehetej rendes munkahelyre is csak reszmunkaidoben, nem tervezem a tescos arufeltoltest:) hanen inkabb pultoznek egy kavezoban, esetleg fodrasz segedkent stb:)
2012. okt. 5. 18:20
 13/28 anonim ***** válasza:

Még hogy nem vagy elkényeztetett.. szoli, smink, nem áll jól szoli nélkül, meg nem mondok le róla. Ha nem lenne mögötted senki aki tápol lemondanál az ilyen felesleges sz@rságokról. De hát te ezt sosem fogod megélni, gondolom a szüleid valami jó gazdag apuci kicsi fiához adnak hozzá, vagy alapból te választasz ilyet, nehogy dolgozni kelljen a tescoban árufeltöltőként...

Csak nem tudom ha nem lennének tescos árufeltöltők, akkor honnan szereznétek be a kaját. Ezen ugye nem gondolkoztál, de munkájukat sz@rozod...

Amúgy meg, úgy spórolj, hogy ne költsd el a pénzed. Ennyi a nyitja, amire magadtól nem sikerült rájönnöd.

2012. okt. 5. 19:15
 14/28 anonim ***** válasza:
#13: Az hogy a Tesco árufeltöltők munkája hasznos, nem jelenti azt hogy maga a munka nem szar... De te ezt nem fogod megérteni, milyen az mikor válogathat az ember mert nem szorul rá. Az meg, hogy valaki ad magára mert belefér, nem azt jelenti hogy el van kényeztetve... Szerintem is hülyeség a szoli mert szebbnek tartom a fehér bőrt - de ha azért kellene pénzt kiadnom, hogy fehérítsem a bőröm, mennék azonnal. Mindegy, az ilyen embereknek mint te, akik azt gondolják aki el merészeli költeni másra is a pénzét mint amire kötelező az elkényeztetett és hülye, feleslegesen magyaráz az ember. =(
2012. okt. 5. 19:22
 15/28 anonim ***** válasza:
Amúgy még annyi, mi a francért kell rögtön azzal jönni, hogy majd biztos hozzámegy valami gazdag pasashoz hogy ne kelljen árufeltöltőként dolgoznia - arra nem gondoltál, hogy esetleg attól még mert van pénzük, mehet egyetemre és lehet normális munkahelye? Ez az egyetlen dolog amit nem szeretem a "szegény" emberekben, kiderül hogy valaki jobban él mint ők, pláne ha nő és ad magára, már egyből arra asszociálnak hogy egy lusta, pénzéhes, buta pics@. Szánalom.
2012. okt. 5. 19:28
 16/28 anonim ***** válasza:

azon gondolkozol, hogyan tudsz eb@szni 40ezret egy hónapba és nem tartod magad elkényesztetetnek...?!

Te neked az a legnagyobb bajod, hogy jó legyen a körmöd meg szép barna a bőrőd. Afrikába meg éheznek... de ne is az afrikaiakat nézzük, itt mo.-on is rengetTe eg éhező van.

Ide fajul ez a világ.

Ááá most írhatnák én ide km-es szövegeket, de az ilyeneket mint amilyen te is vagy ész érvekkel nem lehet meggyőzni... Csak a külsőségek számítanak.

Rosszul vagyok az ilyen emberektől...

Jah és hogy a kérdésre is válaszoljak:

Rakd félre a pénzt és kész! és örülj, hogy van miből félrerakni...

2012. okt. 5. 19:32
 17/28 A kérdező kommentje:
Hat koszonom az egyik valaszolonaj h megved! Egyreszt kikerem magamnaj ezt a gazdag pasis szoveget mert egyedul is negalloj a sajat labamon..afrikaban eheznek? Meg itthon is? Nen egyszer meg nem jétszer gyujtotte ossze a csalad a ruhait es kuldte el a raszoluroknak... Ilyen emberek mint en?! Bics8 h jo helyre szulettem...a lenyeg h ti nem az eloiteleteitekbol taplalkoztok...fuj de irigyek vagytok na vegre rajottem mit gondol rolam az aki csak annyit lat h draga kocsibol szLlok ki az iskola elott...gratulalok!!!
2012. okt. 7. 10:28
 18/28 A kérdező kommentje:
JAJ ELNEZEST A HIBAKERT CSAK SAJNOS NEHEZ A 200EZRES TELEFONOMBA MUKOROMMEL IRKALNI;)))) latod...lehetnek ilyen is..
2012. okt. 7. 11:01
 19/28 anonim ***** válasza:
...és pont ilyen vagy...
2012. okt. 7. 11:42
 20/28 anonim ***** válasza:

Ilyen is vagy, meg a 14 es is hozzád hasonló, sőt lehet testvérek vagytok.

Ti nem tudjátok mennyi 40 ezer Ft ért megdolgozni, ha anyuci a zsebembe tolta volna úgy én se érezném a súlyát, de én 350 Ft os órabérért voltam hajlandó melózni suli mellett. (csak azért mert szar helyre születtem, amiről én se tehetek de a gazdag 14 es máris leb@szott mert irigykedni mertem, kíváncsi lennénk fordított esetben ő nem tenné e...) Szóval ne oltson egy olyan aki jó helyre született és a bőre alatt is pénz van, és nem tudja mi az a munka.

Majd ha megtudjátok mi a munka (amit soha nem fogtok megtudni, mert apuci fizetni az egyetemet utána meg lesz egy jól fizető állásotok valami semmittevős munkán), akkor oszthatjátok az észt.

Addig csakis elkényeztetett gyerekek vagytok.

Gazdag pasi!! PONTOSAN! Te beleszülettél a jóba, 100e neked mint látom nem pénz, ezt nem fogod eldobni, szóval ha netán egyetemen kibuksz és a szüleid megvonják tőled a pénzt akkor máris gazdag pasi jön szóba! Jólétről nem fogsz lemondani semmi pénzért.

"...ezekrol nem mondok le..."

Pontosan ez jön le mikor egy jó nő a 20as évei elején olyan autóból száll ki amiért biztos hogy nem dolgozott meg, sőt, biztos hogy az életében nem rakott arrébb még semmit. Több mint való nem is fog!

miért mit kellene levonni belőle? Azt hogy 350Ft ért gürcölt 14 éves kora óta, és 1 fillért se költött el a keresetéből. Persze, meséld egy csövesnek az talán elhiszi.

2012. okt. 7. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!