Ti mennyi pénzt kaptok egy hétre?
Figyelt kérdés
Én 10000ftot. Hogyan spóroljak? Atlagos kiadasaim vannak pl havonta kormos az 2000ft csak, valamint heti 3 szoli az 3000 ezekrol nem mondok le. Lehet h hulyevagyok de szerintem ha nem vagyok barna akkor rosszul all a sminkem a hajam. Ez az en fetisem ne itelkezzetek hozzateszem nem vagyok tulszolizott liba mert sokszor sajnalom ra a penzemet. Mindenféle módszert irjatok!2012. okt. 5. 17:02
1/28 anonim válasza:
Azéért havi 40 ezret csak be tudsz osztani..
Én nem kapok heti zsebpénzt. Ha kell valamire mindig adnak. Így nincs is szükségem zsebpénzre. Amúgy sem szívesen húzom le anyuékat, hiszen rengeteget dolgoznak.
2/28 anonim válasza:
5000 Ft-ot, amit nem szolira meg műkörömre költök, hanem bevásárlásra, és háztartási cuccokra, mert más nem veszi meg helyettem
3/28 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? (így pontosabb választ tudok adni)
4/28 A kérdező kommentje:
Csak nekem kulfoldon laknak a szuleim en meg suliba jarok es ebbol kell allnom a ruhaimat meg mindent, szerencsere jomoduak vagyunk nagy hazzal es medencevel stb de sosem voltam elkenyeztetve mint egy tipikus gazdag csemete elvböl nevelnek igy, hogy becsuljem meg a penzt.
2012. okt. 5. 17:13
5/28 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2012. okt. 5. 17:13
6/28 A kérdező kommentje:
Es munkat is keresek suli mellé de tudjatok h megy mostanaban a munkakereses....
2012. okt. 5. 17:14
7/28 anonim válasza:
Hiába hiszed, hogy nem vagy elkényeztetett, mert valóban az vagy. Havi 40.000.- Zsebpénz nagyon sok. Sok családnak ennyi jut havonta kajára.
A műköröm ízlés dolga. De a heti 3 szolival tönkreteszed a bőrödet! Nagy a bőrrák veszélye is. De ha mégsem leszel rákos, a bőröd 20 év múlva olyan ráncos lesz. hogy csak kilónyi sminkkel tudod eltüntetni.
8/28 anonim válasza:
Én csak 20000-et kapok egy hónapra, mondjuk szerencsére ha valami drágábbat akarok venni akkor kapok apámtól. Mi is elég jól élünk, csak így egyeztünk meg. Szóval ezt a 20ast arra költöm amire akarom, enni kapok, ruhát néha veszek ebből, néha apámmal megyek vásárolni és akkor tőle kérek. A heti 3 szoli az egy hónapban kerül 3000-be? Mert akkor az csak 5000 ft, akkor még marad 35 ezred. Ruhákat nem muszáj minden hónapban venni. Mi az amire muszáj költened? Kaja + utazás?
9/28 A kérdező kommentje:
Kajara sem kell koltenem..tenyleg hulyevagyok... Kifolyik a penz a kezembol..es tudom h sokat kapok ezert van lelkiismeretfurdalasom, hogy sosem marad utalom magam fuj:)
2012. okt. 5. 17:47
10/28 anonim válasza:
0 Ft-ot kapok egy hétre és egy hónapra is.
Ha van születésnapom, névnapom, karácsony stb akkor arra kapok pénzt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!