Miért vannak olyan kérdezők, akik direkt lepontoznak, hogyha nem azt a választ kapják, amit szeretnének?
Figyelt kérdés
Már régóta regisztráltam ide, sok kérdésre adtam NORMÁLIS választ, 100% on voltam, és akkor irtam egy kérdésre, amiben ha a kérdező nem azta választ olvasta, mindenkit.. MINDENKIT lepontozott... most 80% alatt vagyok.... (nem a százalékom a lényeg!) csak nem tudom, hogy direkt csinálják egyes emberek vagy miért?2009. aug. 4. 19:42
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a kérdező pontozott le. Azt nem lehet tudni, hogy a kérdező le vagy fel értékelte-e a válaszod.
2/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel! Az embereket úgy sem lehet megváltoztatni, kár panaszt tenni bárkinek. Ez csak egy játék, ami arra azért nekem jó, hogy le tudom tesztelni, hogy a különböző megnyilvánulásaimnak milyen a fogadtatása. Én sose sértődök meg, ha rossz. Ilyenkor két eset lehetséges. Az egyik, hogy nem fogalmaztam elég érthetően, és nem is azért húztak le, amit írtam, hanem valami másért, amit nem is írtam, csak hát nem jött át az üzenetem. Ez szerintem az én hibám, és megpróbálok tanulni belőle. Hát a másik eset meg az, hogy ha szembemegyek a közhangulattal. Én szinte mindig megérzem, milyen közhangulat alakul ki egy kérdés körül, tehát tudnék népszerűsködni, de nem teszem, sőt ha kell, szembemegyek mindenkivel. Ez néha bejön, többnyire nem. De miért baj ez? Ilyen a világ.
3/3 anonim válasza:
Tudok olyan esetről, ahol a kérdés gyógykészítmény lehetőségekre irányult, és a kérdező leírta, hogy mi az, amit már próbált, és nem hatott, és aki mégis azt írta, az le is lett pontozva jogosan, hiszen világos, hogy a kérdező nem arra a lehetőségre kíváncsi, ami neki már nem volt hatékony, és a válaszoló mégis felháborodott. Ilyen is van. Van, amikor jogos a kérdező lepontozása, mert világosan közli, hogy mi az, ami biztos nem jó, és a kérdés esetleg nem is hülyeség. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!