Jelentkezhet az közmunkára, aki friss végzett és még nem dolgozott?
Figyelt kérdés
Nemrég fejeztem be be a sulit, és mivel nem dolgoztam még így semmilyen segítséget nem kapok az államtól. Nekem nem segélyre van szükségem, hanem fizető munkára. Ha jelentkezem közmunkára akkor ott megkapom az 50 körüli összeget, napi 8 óra heti 2 nap szünet vagy hogy működik? (Pécs) köszi2012. okt. 4. 08:11
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy közmunkára általában azokat küldik/részesítik előnyben akik szociális segélyen vannak,ez a kitétel nekik évente,hogy következő évben is megkaphassák azt 22,800 ft-ot.A közmunka havi 47 ezer valamennyi,heti 40 órára.Úgy tudom 3 hónap.Ha megkérdezhetem...mi a végzettséged?
2/3 anonim válasza:
Ha fizető munkát akarsz, akkor keress "rendes " állást, hiába mész közmunkára, a fizetésed annyi lesz, mint másnak a segélye(!), őszintén szólva, nem éri meg reggel felkelni ennyiért.És iszonyatosan megalázó, lenézett dolog a közmunka anyagilag és minden értelemben.Egyszer én is voltam, elég volt egy életre.Később önkéntesként("kényszer" önkéntesként) dolgoztam a "segélyért".Ott jobban elismertek, megbecsültek mert nem "köz" voltam, hanem önkéntes, így inkább ezt ajánlanám, ha nagyon akarsz valamit csinálni.De ha ragaszkodsz a közmunkához, hát próbáld ki, aztán majd meglátod...
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.
Pécsett is vannak gyárak!Próbálkozz inkább ilyen helyen.Még a 3 műszakos munkarend is jobb!Nem is beszélve a jövedelemről!3 műszakban min. 80-100,000 ft havonta.Plusz kajajegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!