WsAkos kérdése:
Airsoft WELL MB-01 minőség?
Figyelt kérdés
Ha vennék egy Airsoft Well MB-1-es,(L96) mesterlövész puskát,kb.meddig működne?Úgy tudom a Well nem jó minőség,de kíváncsi vagyok meddig lenne jó.2012. szept. 30. 22:01
1/2 anonim válasza:
Semmire nem jó, max lesz egy távcsöves kapanyeled.
Ha mindenképp snipert szeretnél akkor Tokio Marui VSR10 vagy Tokio Marui VSR10 G-Spec vagy JG Bar 10. Ezeket nagyon jól lehet tuningolni, elég sok és megfelelő minőségű alkatrészt lehet hozzá kapni. Ezeken kívül az összes több sniper egy sz*r. Talán még az A&K SVD Dragunov ami viszonylag jó, de az AEG kompatibilis hop-up gumi elég hülye megoldás.
De készül fel hogy ezek a fegyverek normális tuninggal együtt 100.000 feletti összegekre fog rúgni.
Csak azok vesznek springes sniper akik elég gyakorlottak és nem sajnálják már rá a pénzt. Én már lassan 4 éve airsoftozok, másfél éve sniperezek de még csak AEG-el mert még én sem tartom magamat elég tapasztaltnak magamat a springes fegyverhez.
2/2 anonim válasza:
Nekem mb-03-am van (vsr-10, bar-10). A tokio marui fölösleges pénzkidobás, ugyanazokat az alkatrészeket meg tudod venni a wellbe is... Ha még értesz is a szereléséhez akkor külföldi alkatrészekkel kijössz max 50-be, ha 16-ért veszel vsr-t mint én. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!