Valami jó kis K-pop-os/Korea-s verset/ idézetet nemtudtok? Nagy KPOP van vagyok. Negatív komikat nemkérek
Szia! Én ezt az oldalt javasolnám neked, itt rengeteg K-pop idézet van. :D
jaaaj ne
inkább hallgastok metalcoret
Én is hatalmas K-Popper vagyok! *-* kedvenc a bts! :$
Es hat en csak egy idezetet ismerek az meg..hat nem a legjobb de ugy van hogy: "Pabo vagyok, pabo vagy, mindenki pabo!" pabo jelentese: bolond, hulye :D
Szia! Nekem ezek a kedvenceim!
“Nem tesz boldoggá, ha valaki más mosolyát rabolod el, és helyezed az arcodra.” – Tablo, Epik High
“Az élet nem igazságtalan. Az élet az, ahogyan te alakítottad.” – Jay Park
“Utálom a kétarcú embereket. Nehéz eldönteni, hogy melyik arcát pofozzam fel először.” – Junhyung, B2ST
“Az egyetlen dolog, amit az életben muszáj megtennem, az a halál. Minden más csak választás kérdése – beleértve a lélegzést is.” – G-Dragon, BigBang
“Kívülről úgy tűnhet, hogy sokszor vagyok vidám. De én is csak egy ember vagyok, és lehetetlen, hogy mindig boldog legyek.” – Bom, 2NE1
“Élvezheted a zenét anélkül is, hogy értenéd a nyelvét. A zene egy univerzális nyelv.” – CL, 2NE1
“Ahhoz, hogy koronát hordhass, képesnek kell lenned elviselni a koronád súlyát is.” – Jiyoon, 4minute
“Ha kell, sírok. Nem szeretem elrejteni az érzéseimet, mert akkor még jobban fáj.” – Kevin, U-KISS
“Nem bűn, ha beleszeretsz valakibe, akárki is legyen az. Az a bűn, ha nem szeretsz bele senkibe.” – Hongki, FT Island
“Az egyetlen lehetőség arra, hogy megváltoztasd a jövőd, az, hogy megváltoztatod a jelened.” – Seohyun, SNSD
“Csak mert különbözöl, nem azt jelenti, hogy rossz lennél.” – CL, 2NE1
“Az álom, amit egyedül álmodsz, csak egy álom, viszont ha másokkal együtt álmodod, az maga a valóság.” – Yongguk, B.A.P
“Ha nevetsz, vonzod a szerencsét.” – Onew, SHINee
“Ha a nyelv különbözik is, a zene ugyanaz.” – Kai, EXO
“Egyáltalán nincs rendben megbántani az embereket csak azért, mert nem érik el a te színvonalad.” – Amber, f(x)
“Ezer szó helyett inkább támaszt nyújts.” – Kibum, Super Junior
“Ha szeretsz valamit, engedd el. Ha visszakapod, a tiéd. Ha nem, soha nem is volt az.” – Donghae, Super Junior
“Az élet túl rövid ahhoz, hogy másokat okoljunk.” – Jay Park
“Jobb gyűlölve lenni, mint ignorálva.” – G-Dragon, Big Bang
"Life is too much important to be taken seriously" -Taehyung, BTS
(az élet túl fontos ahhoz hogy mindig komolyan vegyük)
"Don't forget: beautyful sunset need cloudy skies" - Ryewook, SUJU (ne feledd: a gyönyörű naplementéhez felhős égbolt kell)
"People change and forget to tell each other" - Jin, BTS (az emberek változnak csak ezt elfelejtik közölni egymással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!