Van itt kpop rajongó?
Én is szeretem! Sőt, imádom! SS501 a kedvencem, sajnos szüneten vannak, és még két évig biztosan, mert az egyik tag katona lett...
De amúgy rajtuk kívül rengeteg bandát szeretek, csak párat sorolok, mert a nap lemegy, mire a feléig eljutnék. :D
U-KISS, SHINee, NU'EST, CN BLUE, Super Junior, B1A4, MBLAQ... meg még egypár. ^^
Sajnos nekem is elég kevés ismerősöm van - személyesen eggyel sem találkoztam, csak facebookról kovácsolódtunk össze -, akik szeretik a K-popot.
Igen az SS501...azt én is sajnálom :( És imádom őket.
MBLAQ-nak a Hello Baby-je...Hát igen.Imádom őket is.Super juniort is :)2AM,2PM,MY NAME,CROSS GENE...Nagy korea b*zi vagyok :P
Én még facebook-on se találtam rajongót,vagyis akivel így beszélgetek meg ilyenek. :/
Hetes vagyok. Én is úgy találtam, hogy egy koreai rádión - seoul.fm - ismerkedtünk össze chaten, volt nagy meglepetés, hogy mindketten magyarok vagyunk - mert angolul vagy koreaiul szabad csak beszélni, nem tolerálják, ha az anyanyelveden beszélsz, mert jóval kevesebben értik meg -, aztán felvettük egymást facebookon, aztán innen kezdődött. Meg van több koreai csoport is. Mármint magyar K-pop csoportok... (hát, nem tudom, ez mennyire érthető :D)
SS501 nekem annyira a kedvencem, hogy miattuk kezdtem el megtanulni a koreai nyelvet. ^^ Nagy hatást tettek rám.
2PM-et is hallgatok, de tőlük nagyon kevés szám tetszik, leginkább WooYoung Sexy Ladyjét hallgatom, az nagyon tetszik. :D Meg 2AM-től is, na, tőlük csak egy számot...
Meg egypár lánybandát is, de előnyben részesítem a fiúkat, sokkal jobb hangjuk van, és sokkal jobb számokat adnak nekik. (Nem akarok megbántani senkit, ez a személyes véleményem. A lányoknak olyan dalokat adnak, mintha egy ötéves kórus énekelné, kicsivel jobb tánctudással.)
én sajna se angolul se koreaiul nem tudok . :/ Majd egyszer... :)
2AM-től nekem csak az I was wrong tetszik.2PM-től csak 1-2
Én lányok közül a T-ara-tól szeretek 1-2 számot.SNSD-től is van egy pár.És BoA-t szeretem nagyon. :) Nővérem jár animecon-ra ott ismert meg egy jó pár kpop mániást :P És nem hajlandó bemutatni őket,úgyhogy n egyedül vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!